Publicerad 16 May 2018

Fotograf:

5 anledningar till varför en digital brevlåda kommer ge dig en skönare sommar

Nu är det inte allt för långt kvar till lite efterlängtad semester och ledighet. Även om vi checkar ut helt från jobb och skola så finns det som känt en del vardagliga måsten som tyvärr inte försvinner helt bara för att vi tar semester – som att hämta och hantera posten till exempel. Tur nog finns tjänsten e-Boks!
Denna artikel är i betalt samarbete med e-Boks

Gör som 14 miljoner andra användare och ladda ner tjänsten e-Boks Alla som registrerar sig i maj är dessutom med i utlottningen av en iPhone X! 

Här är 5 anledningar till varför deras digitala brevlåda kommer ge dig en mer avslappnad sommar.

1. På stranden, i hängmattan, under flygresan – läs din post överallt

Med e-Boks smarta digitala brevlåda slipper du tänka på att du måste kolla den fysiska brevlådan.  Här når du det du behöver direkt och kan dela med vem du vill – när och var som helst. Din post finns alltid tillgänglig i din mobil, surfplatta eller dator.

2. Ordning och reda – skapa din egen struktur

Oordning i mailkorgen kan leda till stress ­– och i sommar vill vi ju uppleva så lite stress som möjligt. I din e-Boks är det enkelt att ha ordning. Välj själv hur din post ska organiseras och skapa din egen struktur med hjälp av mappar och funktioner.

3. Bara det allra viktigaste – du väljer själv vad du vill ta emot 

I den digitala brevlådan får du inga onödiga mail som inkräktar på lediga tid eller otrevliga överraskningar.  Du bestämmer nämligen själv vilken post du vill motta. Du får bara post från de avsändare som du själv valt – se till att välja ut det allra viktigaste mailen med räkningar som behöver betalas etc.

4. Snabbt och enkelt – så att du kan återgå till sol och bad

Något som behövs betalas, signeras eller godkännas? Dokumenten signeras enkelt med BankID och sparas i din e-Boks.

Den digitala signaturen går inte att manipulera och är juridiskt bindande.

5. Kom hem till en fysisk brevlåda fylld med vykort och trevligheter!

Det är alltid lite glädjedödande när man hittar myndighetsbrev bland vykorten i brevlådan. Från och med nu slipper du detta – du har ju redan dessa i din e-Boks!

Ps. Genom att ta emot posten digitalt sparar du även på miljön! Ytterligare en anledning till att njuta av sommaren med gott samvete.  


Klicka här för att läsa mer om tjänsten och registrera dig!


Textstorlek 1 2 3

Innehåll