Publicerad 14 June 2018

Fotograf:

Maxa sommaren med familjen – 5 steg till en minnesvärd minisemester

Sommarlov och semester står runt knuten, äntligen! Dags att skapa lite fler minnen tillsammans. Ibland är inte det viktiga vad ni gör, utan att hela familjen är samlad. 

Att bo på hotell är ett exempel på en aktivitet som i teorin bara innefattar en övernattning, men som i praktiken kan bli ett helt äventyr! Låt oss ta er med på en sommar proppfylld med svalkande glass, spännande skattjakter, roliga överraskningar, pirater och partaj!
Quality Hotel satsar stort på barnfamiljer i sommar, och ni är inbjudna! Ta med hela familjen på en oförglömlig minisemester, där ni avnjuter god mat, härliga miljöer och barnen inte får en lugn stund - på ett bra sätt. Här guidar vi er till en maxad minivistelse i fem steg:

1. Roadtrip!
Hoppa in i bilen och styr kosan mot ett av Quality Hotel-kedjans fina sommarhotell - eller varför inte besöka flera stycken? Från Malmö i söder och Quality Hotel View, via Quality Hotel Friends i Stockholm, för att slutligen hamna på Quality Hotel Frösö Park i Östersund. Så snart ni har startat bilen har ni påbörjat ett barnsligt roligt äventyr! 

Psst! Det finns såklart flera härliga ställen att stanna på - här är 12 fina stopp ni kan göra på vägen

quality3

2. Gör er hemmastadda
Checka in och känn lugnet, eller om du är ett barn: börja lek! Barnens semester börjar givetvis med glass i stora lass. Alla barn får gratis glass på Quality Hotel, tillsammans med en överraskning i form av en skattkista eller gympapåse fylld med något skoj.
Perfekt, då ni föräldrar kan låta barnen utforska sina presenter medan ni andas ut i en skön fåtölj (kanske med en somrig drink i handen). Läs mer om barnens sommar på Quality Hotel här

quality_1

3. Spel och lek
Game on! Det kommer att finnas gott om tid att vila, nu är det dags för lek och spel! Utmana resten av familjemedlemmarna i ett roligt spel, som till exempel Shuffleboard. Det passar såväl mindre barn som tonåringar och vuxna, och garanterar många skratt och en gnutta tävlingsinstinkt. De flesta Quality Hotel är utrustade med Shuffleboards och aktivitetsrum för barnen, där de i annat fall kan utmana varandra i rutschkanetävling, gå på skattjakt, hoppa studsmatta... eller varför inte ett hederligt kuddkrig uppe på rummet? Få mer inspiration till roliga aktiviteter på Quality Hotel här!

quality2

4. Mumsig middag
Den populära barnmenyn har fått ett gott utlåtande av barnpanelen på Quality Hotel. Davina, 7 år ger maträtten FriskoFisko 5 fiskstjärnor av 5! Här ryms även rätter som SpaghettiNetti och KöttbulleTroll. Visst blir man sugen?! Kolla hela barnpanelens bedömning - och deras favoritträtt här!

quality4

5. Sist men inte minst: koppla av
Punkten alla föräldrar har väntat på. Efter en heldag med aktiviteter för stora och små kommer ni garanterat stupa i säng. Och inte vilken som helst, utan en fluffig hotellvariant!
När ni väl slår upp ögonen till en ny, (förhoppningsvis solig) semesterdag väntar en fantastisk frukostbuffé på er. Åh, är det inte härlig med semester så säg? Hitta ditt favorithotell här!

quality5


I samarbete med Quality Hotel

Logo1

Textstorlek 1 2 3

Innehåll