Publicerad 20 June 2018

Fotograf:

Packa lättare inför sommarresan - barnens filmer, böcker och serier samlade på samma plats!

Minns ni när det var en omöjlighet att se på film och serier under bilfärden? Hemska tanke!
Är det dags att äntligen dra iväg på den där efterlängtade familjesemestern? Oavsett om det är bil, flygplan eller tåg ni kommer spendera de kommande timmarna på, kommer det komma en punkt då barnen behöver bli underhållna - det är lika säkert som att minstingen kommer behöva kissa så fort ni har spänt på bältet.

Så, hur bra är det inte att vi idag har paddor och smartphones som tacksamt kan leverera underhållning under långa resor! Det är nästintill otänkbart att det för några år sedan inte var ett alternativt att kunna se på film på språng (om inte nackstöden bak i bilen var superutrustade med skärmar - lyx!).   

Med SF Kids Play kan barnen titta på serier och filmer, och numera även läsa och lyssna på böcker - direkt på surfplattan eller i mobilen. Allt ryms alltså på en och samma plats, vilket även sparar utrymme i resväskan! Här hittar ni hundratals filmer och serier, med klassiska titlar som Astrid Lindgren-favoriter, och nyare program som Greta Gris, Chuggington och Draken Digby. Ladda ner favvofilmerna och serierna i förväg för att kunna titta offline, det vill säga när ni befinner er på 10 000 meters höjd eller i en tågvagn med trassligt internet. 

Nu får du som Familjelivs besökare prova på SF Kids Play, barnens egen streamingtjänst, fritt i 2 månader (värde 138 kr) med rabattkoden: SOMMARLOV18. Med SF Kids Play får du och barnen tillgång till tusentals filmer, serier och böcker direkt till er mobil och surfplatta. Skapa konto på sfkids.com och ladda sedan ner appen!

Alltså; lättare packning – check, tusentals timmar av underhållning – check, snälla och lydiga barn som tyst läser böcker och ser på film – che… eller ja, där kan vi inte lova något.

I samarbete med SF Kids Play

sfkidsplay_logo
Textstorlek 1 2 3

Innehåll