Publicerad 29 June 2018

Fotograf:

Packlista inför er hotellvistelse – sakerna du inte får glömma och det du kan lämna hemma!

Finns det någon barnfamilj här som någonsin varit ute i god tid när det kommer till packningen inför sommarresan? Ingen? Nej, vi trodde väl det. Låt oss då komma med lite välbehövliga tips och råd! När du styr kosan mot ett Quality Hotel kan du nämligen skippa en del av barnens grejer i den förmodligen redan överfulla packningen.
Förutom det väsentligaste som kläder och toalettartiklar, finns det vissa saker som du verkligen inte får glömma – och vissa saker som du absolut kan lämna hemma.

Ta med

Hörlurar – en surfplatta eller mobil kan göra underverk för hus(bil)friden på bilresan. Något som är mindre trevligt är om resten av familjen ska tvingas lyssna på diverse ljud från spel, filmer och serier som barnen har igång. Se därför till att ni har med er minst ett par hörlurar så att bilresan till hotellet blir så lugn och ljudlös som möjligt. 

Laddare – och på tal om ovan… glöm för guds skull inte laddare till era olika skärmar! Katastrofen är inte långt borta om en surfplatta plötsligt dör mitt i ett spel. Och för att undvika ytterligare tråkigheter; ta med fler än en laddare. 

Gosedjur eller liknande – att sova på hotell kan vara ett riktigt äventyr, speciellt för små barn. Däremot kan det bli väldigt svårt att somna och en smärre katastrof om favoritnallen inte får följa med på resan. På Quality Hotel är barnen alltid hedersgäster – och givetvis även gosedjuren!

Ta INTE med 

Leksaker – När familjen checkar in på ett Quality Hotel får barnen en överraskning, bestående av ett roligt aktivitetskit, så leksaker kan ni garanterat låta ligga kvar hemma. Dessutom är alla deras hotell fyllda med roliga aktiviteter; allt ifrån aktivitetsrum med hoppborg och studsmatta, vattenland, lekparker och shuffleboards. Kolla in vad ditt Quality Hotel erbjuder för skoj här! 

Mat – Är dina barn kräsna och gillar inte ”vuxenmat”? Lugn, på Quality Hotel hittar ni en omtyckt barnmeny. Om ni fortfarande tror att barnen kommer gilla den, kolla in filmen där barnpanelen ger den högsta betyg! 

Ett stressat sinne -  Även om semester ska innebära att ni kopplar av, kan det medföra en del stress - speciellt innan ni har anlänt till er destination. När ni kommer till ett Quality Hotel kan ni utan tvekan börja njuta av semestern till fullo. Barnen aktiveras för fullt, och ni kan ta det lugnt. Precis som det ska vara!


I samarbete med Quality Hotel

logo1
Textstorlek 1 2 3

Innehåll