Publicerad 16 July 2018

Fotograf:

4 filmer i olika genrer – vilken tror du att du kommer gilla bäst?

Hur härligt är det inte att krypa upp i soffan när barnen somnat och kolla på en film? Vilken filmgenre gillar du bäst? Här är fyra filmer som du borde se i sommar!
För dig som gillar att skratta

Tårtgeneralen

tårtgeneralensfanytime

Genre: Komedi
Skådespelare: Bl.a. Mikael Persbrandt, Tommy Andersson och Cynthia Akinyi
Handling: I mitten av 80-talet utses Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås bestämmer sig den försupne mångsysslaren Hasse P för att motbevisa Stockholmsjävlarna. Hans idé är lika långsökt som den kanske är genial. Han tänker baka världens längsta smörgåstårta och få in Köping i Guinness Rekordbok.

Tårtgeneralen kan du både hyra och köpa på SF Anytime - läs mer här! 


C’est la vie

cestlavie_3860x2160_generell-250

Genre: Komedi
Skådespelare: Bl.a. Jean-Paul Rouve, Susanne Clément och Gilles Lellouche
Handling: Pierre och Helena firar sin kärlek på ett extravagant slott i Paris. Från första morgonstund till och med nästa dags soluppgång får vi följa deras bröllopsfest, men genom ögonen på personalen som får denna magiska tillställning att bli verklighet. Och självklart blir inte allt som de har tänkt sig.

C’est la Vie kan du hyra på SF Anytime fr.o.m. 8 augusti - läs mer här!


För dig som älskar spänning och action

Tomb Raider

tombraider-sf-anytime

Genre: Action/Äventyr/Drama
Skådespelare: Bl.a. Alicia Vikander, Walton Goggins och Dominic West
Handling: För sju år sedan försvann Lara Crofts far under mystiska omständigheter. För att en gång för alla lösa gåtan ger hon sig av för att hitta hans senaste kända destination: en mytomspunnen grav på en ö utanför Japans kust. Överlever hon detta riskfyllda äventyr förtjänar hon namnet Tomb Raider.

Tomb Raider kan du hyra på SF Anytime fr.o.m. 30 juli men finns att köpa redan nu - läs mer här! 


För dig som vill bli skrämd

A Quiet Place

aquietplace-sfanytime

Genre: Drama/Skräck/Thriller
Skådespelare: John Krasinski, Emily Blunt och Noah Jupe
Handling: Evelyn och Lee Abbott tvingas till drastiska åtgärder för att säkra sin och barnens överlevnad. I ett ödelagt New York hotar mystiska utomjordiska varelser som jagar efter ljud, och familjen måste leva sitt liv i total tystnad för att inte bli upptäckta. Något som plötsligt ska visa sig bli svårt...

A Quiet Place kan du se på SF Anytime fr.o.m. 20 augusti!


Oavsett vilken genre som är din absoluta favorit kommer du garanterat hitta massor av filmer på SF Anytime! Där kan du bland annat se Ted, Solsidan, Fifty Shades Freed, Call me by your name och Beck – alltså något för alla smaker!

Du kan antingen hyra eller köpa filmer och du kan betala med Swisha direkt från soffan – hur smidigt? Klicka in dig på SF Anytime här!

I samarbete med SF Anytime
Textstorlek 1 2 3