Publicerad 30 July 2018

Fotograf:

Prisvärda barncyklar och 4 andra tips inför skolstart

Inför skolstart är det många nya inköp som behöver göras. Ryggsäckar, pennfodral och höstplagg... och kanske en cykel? 
I samarbete med Biltema ger vi er här 5 tips på hur ni anländer till skolan med både stil och på ett tryggt sätt – vad sägs om en ny cykel och en matchande ”rygga”? Självklart tillsammans med ett säkert cykellås och en fräsig och tillförlitlig cykelhjälm.

1. En ny cykel kan ibland dra iväg prismässigt, något som kan kännas lite onödigt när barnen snabbt växer ur cyklarna. På Biltema hittar ni prisvärda cyklar för både de mindre barnen, upp till juniormodeller. 

Se hela sortimentet av barncyklar här! 

biltema_1.2 20'' oväxlad rosa cykel - 1499 kr

biltema_1

18'' BMX, oväxlad - 1299 kr    

2. En bra cykelhjälm är A och O, och är värd att investera i – det kan faktiskt vara den billigaste livförsäkringen ni kan hitta om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Viktigt är att hjälmen är beprövad och godkänd, samt att den passar huvudet och sitter bekvämt. Biltema har ett stort utbud av cykelhjälmar för både stora och små - alla är CE-märkta och alla barnhjälmar är utrustade med grönt säkerhetsspänne. Hitta den perfekta hjälmen här!

biltema_2

Rosa skatehjälm - 99,90 kr 

biltema_3

Blå småbarnshjälm - 99,90 kr

3. Viktigt är givetvis att den nya cykeln står säkert parkerad, oavsett om det är hemma på gårdsplanen eller utanför klassrummet. Ett cykellås är därför ett måste. Hos Biltema hittar ni olika varianter av cykellås, som ett bastant bygellås.

biltema_4

Bygellås - 199 kr

4. Ett annat måste inför skolstart är en ryggsäck som rymmer både läxböcker och gympakläder, och är tålig i alla väder. Hos Biltema finns både tuffa och hållbara ”ryggor”, till ett väldigt fördelaktigt pris dessutom! Spana in alla ryggsäckar här! 

biltema_5

Blå ryggsäck som kan vikas ihop till en boll - 169 kr

5. När löven börjar falla och årstiden går mot höst, blir det automatiskt mörkare både påväg till och från skolan. Låt ett gulligt reflexdjur att hänga på ryggsäcken göra barnen synliga på vägen.

biltema_7

Reflexdjur i olika varianter - 29,90 kr

biltema_8

 

I samarbete med Biltema


biltema-logga
Textstorlek 1 2 3

Innehåll