Publicerad 9 November 2016

Fotograf:

Så lyckas åttabarnsfamiljen enas och dela på en enda surfplatta

Enligt en färsk undersökning som Ungdomsbarometern har tagit fram på uppdrag av Samsung, visar det sig att hela åtta av tio barn i åldrarna fyra till nio år använder surfplattor. Undersökningen visar också att barnen är den främsta anledningen till att familjer införskaffar surfplattor.
När åttabarnsmamman Susanne Zeeck fick höra talas om funktionen i Samsungs surfplattor som gör det möjligt att skapa upp till åtta användarprofiler, insåg hon att den skulle passa hennes familj perfekt.

- Den här funktionen är suverän! Med hjälp av surfplattans åtta olika användarprofiler kan alla våra barn få egna, skräddarsydda användarprofiler. En annan fördel är att vi slipper bråket om att de mindre barnen går in och ”förstör” spelen som de äldre barnen påbörjat, säger Susanne Zeeck.

Susanne känner sig dessutom väldigt trygg med de begränsade användarprofilerna, som ger föräldrarna överblick av vilka appar som barnen har tillgång till. För de allra yngsta ger Kids Mode föräldrarna möjligheten att helt utforma användarupplevelsen, samt att tidsbegränsa surfandet.

- Att kunna styra så att barnen inte kan köpa appar eller andra prylar på nätet känns väldigt tryggt, då det är en ständig oro med åtta barn i huset att något av barnen ska ladda hem något som kan bli väldigt kostsamt för oss föräldrar. Med hjälp av begränsade användarprofiler samt Kids Mode för de minsta, kan vi få bort den sortens beteende och styra upplevelsen mot nyttigt och lärorikt innehåll, säger Susanne Zeeck.

Med denna funktionalitet har familjen Zeeck alltså fått möjlighet att dela surfplattan med varandra och ändå kunna ha egna unika användarprofiler och upplevelser. Sharing is caring!

Mer information om Samsungs tablets hittar du här.

samsung-family

I samarbete med Samsung

Image result for samsung logga

Advertisement
Textstorlek 1 2 3

Innehåll