Publicerad 5 September 2018

Fotograf:

Börja i tid: Tips på julklappar som är lika roliga att ge som att få

Börja planera i tid och fixa de finaste klapparna redan nu. Här är bästa klapparna som är roliga att få och minst lika roliga att göra.
Julen kanske känns avlägsen, men den närmar sig faktiskt med stormsteg. En av de trevligare sakerna med julen är såklart julklapparna, men ibland är det svårt att hitta de där klapparna som verkligen känns bra. Ett säkert tips är att ge bort något som du själv lagt ner kärlek i. Ännu bättre blir det ju om du som ger bort presenten tycker att det är roligt att pyssla ihop den. 

Här är våra bästa tips:

1. Ge bort minnen som inte bleknar
En julklapp som alltid går hem är något som påminner om dem man älskar eller allt roligt ni har gjort ihop. Alla mor- och farföräldrar älskar väl att visa upp bilder på sina älskade barnbarn? Se till att ge bort årets bästa julklapp genom att samla de finaste bilderna i en fotobok

Onskefoto Fotobok Julklapp

Ett tips är att sätta ett tema, som exempelvis “Emils första skolår”, “Emilias första år” eller "Vår resa till New York". Det blir ett minne som kommer att finnas kvar för alltid, och en julklapp som verkligen träffar rätt i hjärtat.

2. Julklappen som varar hela året


Fotokalender Julklapp Onskefoto

Vissa julklappar är glömda redan till nyår men med en personlig fotokalender kommer din gåva fortsätta att ge varenda månad. Kalendrar är det perfekta sättet för familj och vänner att hålla reda på alla födelsedagar och speciella händelser under hela året samtidigt som de får en ny bild av dem som de älskar varje månad. Hur fint är inte det?

Några bonustips:

Om du vill se hur fin en fotobok kan bli kan du kolla in Lotta Grays, alltså  Vimmelmammans, fina bok. Just nu får du 25 % rabatt om du använder koden "Vimmelmamman".

Du kanske även är intresserad av hur det går till att göra en fotokalender? Kolla här hur grymma Ellinor Bjurström har gjort. Om du använder koden ELLINOR50 så får du dessutom kalendern för halva priset.

3. Använd din kreativa sida

Det bästa med en fotobok eller fotokalender från Önskefoto är att du får möjlighet att släppa loss din kreativitet och skapa en klapp som är perfekt för mottagaren. 

Onskefoto Fotobok Julklapp2

Själva processen att skapa en helt egen fotobok eller kalender är hur lätt som helst, och du kommer bli stolt över hur fint det blir. Det finns massor av härliga val – du kan leka med allt från format, papperskvalitet till design.


Det är långt kvar till jul, men visst vore det skönt att beta av några julklappar redan nu?  En liten varning är dock att du antagligen vill ha en egen kalender eller bok, när du ser hur fina de blir. Men det finns ju inget som säger att du inte kan göra flera!

Klicka här för att ta del Önskefotos grymma erbjudande! Få 50% rabatt på deras fina fotokalender och 25% rabatt på de grymma fotoböckerna!
Textstorlek 1 2 3