Publicerad 21 February 2017

Fotograf:

5 smågrejer som gör vardagen enklare

De flesta familjers vardag kan vara stressig då och då och ibland är de små grejerna det som är skillnaden mellan en bra dag och en som känns riktigt tung. Här är våra fem favoriter som gör att små bekymmer inte känns stora.
1. Timer på kaffebryggaren
Vilken småbarnsförälder behöver inte en rejäl kopp kaffe på morgonen? En liten grej som kan göra vardagsmornarna så mycket bättre är en timer på kaffebryggaren. Då bara laddar du den dagen innan, och kan vakna till doften av nybryggt kaffe. En riktig guldkant!

2. Se till att slippa frysa

Vet ni, vardagen är tillräckligt krånglig utan att du dessutom behöver frysa. Om du är en sån som glömmer vantarna hela tiden är nya Kia Ceeds Sportswagon uppvärmda ratt en riktig vardagshjälte. Dessutom kan du välja att ha sätesvärmare i baksätet, vilket kommer göra under för de som sitter där. 

3. Rejält bagageutrymme
När vi ändå är på temat med massa kassar är det faktiskt en stor hjälp att ha en bil där hela storhandlingen plus alla i familjens prylar lätt får plats. Om du väljer mellan två bilar är det inte en dum idé att gå för den med störst bagageutrymme. Det gör även  en helgtripp till Ikea  – det kanske största eldprovet av alla – så mycket enklare.

Kia Ceed Sportswagon Exterior

4. Börja skriva ner det viktigaste
Att bara ta några sekunder för att skriva ner de där småsakerna som alltid kommer upp är väl spenderad tid. Det spelar egentligen ingen roll om det är en anslagstavla i hallen, en lista på kylskåpet eller till och en anteckningsapp i din telefon. Om du skriver ner alla aktiviteter, viktiga datum och vad som behöver inhandlas behöver du hålla mindre saker i huvudet. Mer plats att tänka på roliga saker, alltså.

5. Röststyrd bluetooth 

Ett riktigt stressmoment i vardagen är att ständigt behöva kunna bli nådd av sina barn. Eftersom det är olagligt att hålla i en mobiltelefon när du kör kan du lätt missa både stora och små nödlägen. En bra röststyrd bluetooth i bilen gör att du kan ha full koll på vad som händer, helt utan att använda dina egna händer.


Nya Kia Ceed Sportswagon  är en familjebil på riktigt och har massor av små funktioner som helt enkelt gör familjens vardag enklare. Med ett stort lastutrymme på 625 liter och smarta system för säkerhet och kommunikation blir den som en ny familjemedlem. 

Läs mer om Kia Ceed Sportswagon här!
Textstorlek 1 2 3

Innehåll