Publicerad 3 December 2018

Fotograf:

Filmkväll: Här är storfilmerna du inte vill missa

Att hitta den perfekta filmen för filmkvällen är inte det enklaste och det är lätt att valet av film tar galet lång tid. Den här veckan har vi riktigt bra tips för alla som älskar action, sci fi och riktigt spännande thrillers.
THE MEG
Action | Skräck | Sci Fi

Om filmen
Årets största monsterfilm kan äntligen avnjutas hemma i soffan. Jason Statham försöker simma ifrån en enorm haj, Rainn Wilson (känd från bland annat The Office) spelar någon slags Elon Musk och så finns det en liten, liten hund. The Meg är helt enkelt ett mästerstycke i genren.

Themeg Sfanytime Fl

Handling
Ett internationellt undervattensteam attackeras av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Deras djuphavsubåt hamnar på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som "Megalodon".

Se filmen hos SF Anytime. Läs mer här >>

UFO 
Action | Sci Fi | Thriller

Om filmen
UFO är en thriller om aliens, med Gillian Andersson i en av huvudrollerna. För alla som älskar Arkiv X borde det räcka som rekommendation.

Ufo Sfanytime Fl

Handling
Den skarpa collegestudenten Derek kan inte glömma den flygande farkost han såg som barn. Nu kommer rapporter om mystiska fenomen på flygplatser runt om i USA, och Derek är övertygad om att de är ufon. Med hjälp av flickvännen Natalie och matteläraren Dr. Hendricks, och med FBI-agenten Franklin Ahls i hälarna, ger sig Derek ut för att ta reda på sanningen.

Mer info om filmen hittar du hos SF Anytime. Läs mer här >>

MISSION IMPOSSIBLE: FALLOUT
Action | Thriller | Äventyr

Om filmen
Tom Cruise springer, hoppar och är precis så mycket superspion som man vill att han ska vara i en Mission Impossible-film. Allt, från soundtracket till den utmärkta ensemblen, gör att den här är nära den perfekta actionfilmen.

Sfanytime Missionimpossible Fl

Handling
Två år efter att Ethan Hunt fångade Solomon Lane, har resterna av Syndikatet bildat en ny organisation, kallad Apostlarna. Under ledning av den mystiska John Lark planerar organisationen att komma över plutonium för att bygga kärnvapen. Nu är det upp till Ethan Hunt och hans team att stoppa dem och förhindra en katastrof.

Du kan se filmen från 39 kronor hos SF Anytime. Läs mer här>>

TAG
Komedi

Om filmen
Roliga TAG har en enkel premiss: Ett gäng vänner gör allt för att sätta dit varandra och vinna den lek de hållit igång sedan de var barn. Perfekt för en avslappnad filmkväll.

Sfanytime Tag Fl

Handling
Fem extremt tävlingsinriktade vänner träffas för en årlig omgång av kull – en tradition som hållit i sig sedan lågstadiet. Genom att riskera sina egna liv, jobb och relationer gör de allt i sin makt för att vinna leken. I år sammanfaller traditionen med den dag som deras enda icke-besegrade kamrat ska gifta sig. Men vad de trodde skulle bli en enkel match visar sig bli raka motsatsen – för han är mer än redo! Den som ger sig in i leken, får leken tåla…

Du kan hyra eller köpa filmen hos SF Anytime. Läs mer här >>


Det här är fyra riktigt starka filmer, men på SF Anytime finns självklart tusentals andra filmer, både vuxenfilmer som Deadpool 2, familjefilmer som hela Harry Potter-serien och filmer för det allra minsta. Du kan antingen hyra eller köpa filmer och du kan enkelt betala med Swish direkt från soffan – hur smidigt är inte det? Klicka in på SF Anytime här för att börja kolla på dina favoritfilmer eller hitta nya favoriter!

Presenteras i samarbete med SF Anytime


Related image
Textstorlek 1 2 3

Innehåll