Publicerad 27 February 2019

Fotograf:

4 filmtips till dig som har svårt att välja vad du ska se

Är du sugen på att ha filmkväll, men har svårt att komma på vilken film du ska se? Här är fyra helt nya storfilmer som du måste se om du inte gjort det, och har du sett dem lär du vilja se dem igen! 
Lyckligare kan ingen vara


KOMEDI. Sverige. Med Helena af Sandeberg och David Hellenius. Barntillåten.

Kort om filmen: Taxichauffören Robert springer på sin första kärlek Sofia och gamla känslor blossar upp. Bloggaren Ebba ska föda och förvecklingar uppstår som barnmorskan Maria dras in i. Hon blir kär i mannen hon precis skällt ut, men har svårt att visa sina känslor. Pensionären Ulf har med åren blivit tvär i väntan på den rätta. Men när han träffar Claudia spirar känslorna.

Här kan du hyra eller köpa Lyckligare kan ingen vara!


Mortal Engines 


ACTION. Nya-Zeeland/USA. Med Hera Hilmar och Robert Sheehan. Från 11 år.

Kort om filmen: Hundratals år efter att civilisationen förstördes av en katastrof har mänskligheten anpassat sig till ett nytt sätt att leva. Jättelika städer på hjul rör sig över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. En mystisk ung kvinna vid namn Hester Shaw är den enda som kan stoppa staden London från att sluka allt i sin väg. Hester finner två allierade i Tom och Anna, och tillsammans tar de sig an det svåra och farliga uppdraget.

Här kan du hyra eller köpa Mortal Engines!


The Upside 

KOMEDI. USA. Med Kevin Hart och Bryan Cranston. Från 11 år.

Kort om filmen: Småkriminelle Dell har blivit villkorligt frigiven och behöver ett jobb. Phillip Lacasse är en rullstolsbunden mångmiljonär som behöver hjälp med i stort sett allt av en personlig assistent – ett jobb som Dell motvilligt söker. Dell väntar sig som vanligt ett rungande nej, men Philippe behöver lite förändring i vardagen och beslutar sig för att ge honom jobbet.

Du kan köpa eller hyra The Upside här!

Spider-Man: Into the Spider-Verse

ACTION. USA. Från 7 år.

Kort om filmen: Miles Morales är en klipsk 13-åring från Brooklyn. Han gillar att hänga med sina vänner och vara som barn i den åldern är mest. Men vad hans vänner inte vet är att Miles också lär sig att omfamna ett helt nytt och oväntat liv som den helt nye Spider-Man! Med hjälp av några överraskande nya vänner lär Miles sig att hitta hjälten inom sig.

Här kan du köpa eller hyra Spider-Man: Into the Spider-Verse!


På SF Anytime kan du antingen hyra eller köpa dessa filmer, och massa andra, helt utan bindningstid. Du betalar bara för det du vill se på genom kreditkort eller med Swish. Klicka här för att kolla in deras stora filmutbud för att maxa filmkvällen!


I samarbete med SF Anytime
Textstorlek 1 2 3

Innehåll