Publicerad 20 March 2019

Fotograf:

Tips: 4 nya filmer du borde se ikväll

Är du sugen på filmkväll utan att veta vilken film du ska se? Här är fyra helt nya storfilmer som du måste se om du inte gjort det, och har du sett dem lär du vilja se dem igen! 
Arizona

KOMEDI. USA. 2018. Med Danny McBride och Rosemarie DeWitt. Från 15 år. Längd 1.25

Kort om filmen: Arizona 2009. Cassie Fowler är en ensamstående mamma och mäklare vars liv tar en helt ny och skrämmande vändning när hon blir kidnappad av en missnöjd och våldsbenägen före detta klient.

Här kan du hyra eller köpa Arizona!


Damsel


WESTERN, DRAMA OCH KOMEDI. USA. 2018. Med Robert Pattinson och Mia Wasikowska. Från 15 år. Längd 1.53

Kort om filmen: Samuel Alabaster är en cowboy som reser genom den amerikanska vildmarken för att hitta och gifta sig med kvinnan han älskar, Penelope. Med sig har han miniatyrhästen Butterscotch och en motvillig präst. Men allt eftersom resan fortskrider suddas gränserna mellan hjälte, bandit och "dam i nöd" ut. En feministisk västernkomedi av bröderna Zellner.

Du kan hyra eller köpa Damsel!

Fahrenheit 11/9

DOKUMENTÄR. USA. 2018. Med Roger Ailes och Brooke Baldwin. Från 15 år. Längd 2.08

Kort om filmen: Michael Moores Fahrenheit 11/9 är en provokativ och komisk betraktelse av den tid vi lever i nu. Den belyser två av de allra viktigaste frågorna i denna Donald Trump-era: Hur i h...vete hamnade vi här och hur i h...vete tar vi oss härifrån?

Här kan du köpa eller hyra Fahrenheit 11/9!


Annihilation

ÄVENTYR, DRAMA OCH SKRÄCK. Storbritannien/USA. 2018. Med Natalie Portman och Jennifer Jason Leigh. Från 15 år. Längd 1.55

Kort om filmen: Efter att hennes make har försvunnit under ett hemligt uppdrag följer biologiprofessorn och den före detta soldaten Lena med en expedition in i ett mystiskt område som USA:s regering har spärrat av. Inne i zonen tycks naturens lagar vara helt satta ur spel, och snart tvingas teamet kämpa för att hålla sig opåverkade – och vid liv.

Här kan du köpa Annihilation!


På SF Anytime kan du antingen hyra eller köpa dessa filmer, och massa andra. Klicka här för att kolla in deras stora filmombud för att maxa filmkvällen!


I samarbete med SF Anytime
Textstorlek 1 2 3

Innehåll