HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 19 October 2018

Fotograf:

Få gravidförsäkring gratis – det kan göra stor skillnad - Gjensidige

Att vara gravid  kan vara något av det härligaste och mest spännande som finns. Men för många innebär det även en konstant underliggande oro över att något inte ska gå som planerat med graviditeten. Med en gravidförsäkring kan du känna dig lite tryggare.




Med en gravidförsäkring är barnet försäkrat redan innan det föds, och försäkringen täcker bland annat eventuella medfödda sjukdomar, vilket en barnförsäkring inte gör. Barnförsäkringar kan tecknas först när barnet föds och täcker bara de sjukdomar eller skador som barnet får efter att försäkringen tecknats. Upptäcker man att barnet hade en medfödd sjukdom är det inte alltid barnförsäkringen täcker det, men det gör gravidförsäkringen.

Gjensidige erbjuder gratis gravidförsäkring, och den går att teckna direkt när du fått veta att du är gravid. Den innehåller ett väldigt bra grundskydd. I försäkringen ingår en livförsäkring för barnet som börjar gälla i gravidvecka vecka 23 och täcker barnet vid olycksfall fram tills det att hen fyller 6 månader. För mamman gäller olycksfallsförsäkringen direkt när försäkringen tecknas. Försäkringen omfattar även mammans partner vid dödsfall till följd av olycksfall.

Vill du få ännu mer skydd kan du komplettera den kostnadsfria försäkringen med Gjensidige Gravid Plus. Den har ett mer omfattande skydd, och täcker bland annat både olyckor och sjukdom.

Teckna Gjensidiges Gravidförsäkring här – antingen den kostnadsfria ”Gjensidige Gravid” eller ”Gjensidige Gravid Plus”!




Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn