Publicerad 23 August 2018

Fotograf:

3-stegsrutinen som gör det enklare för din bebis att somna - NATUSAN ®

NATUSAN ® har tagit fram en 3-stegsrutin som omfattar bland annat bad och massage, två saker som är bra för både utveckling och sömn hos din bebis. Med regelbundna rutiner i kombination med lugna stunder tillsammans förstår bebisen när det är dags att sova.
Den unika 3-stegsrutinen är den första och enda kvällsrutinen som gör att bebisar och småbarn sover bättre efter bara en vecka. NATUSAN ® 3-stegsrutin omfattar bad, massage och en lugn stund tillsammans och förbereder din bebis för en god natts sömn.

Testa 3-stegsrutinen i en vecka och se skillnaden den kan göra för dig och din bebis.

Steg 1 - Ett varmt bad

Ett bad är en perfekt start på kvällsrutinen. Använd en rengöring med en mild doft som barnet känner igen, till exempel NATUSAN ® bedtime bath, så att han eller hon kommer till ro innan det är dags att sova.

Steg 2 - En avslappnande massage

En avslappnande massage är ett mysigt sätt att få din bebis att känna sig trygg, älskad och redo för sängen. Använd en barnolja med avslappnande doft, till exempel NATUSAN ® bedtime baby oil.

Forskning har visat att regelbunden beröring och massage precis innan det är dags att sova förbättrar både sömnens kvalitet och kvantitet.

Massage kan också göra att du lär känna och kan reagera på din bebis kroppsspråk. Det är dessutom ett bra sätt att få din bebis att känna sig lugn och trygg. Forskning har faktiskt visat att det finns många andra hälsofördelar med babymassage förutom en bättre sömn, till exempel att relationen mellan bebis och förälder stärks.

Steg 3 - En lugn stund

Efter badet och massagen är det dags att göra din bebis redo för sängen med en lugn stund tillsammans. Kroppskontakten mellan er hjälper din bebis att slappna av och komma till ro - en bra anledning att ta sig tid för en mysstund efter badet.

Se till att det är lugnt och stilla omkring er. Undvik lek under den här tiden, så att din bebis är sömnig men fortfarande vaken när det är dags att sova. Det här kan hjälpa bebisen att komma till ro och somna om på egen hand om han eller hon vaknar på natten.

Klicka här för att komma till NATUSAN®
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Natusan® Bedtime Baby Oil

Skyddande och återfuktande barnolja med den avslappnande doften NATURAL CALM®. Smörj in din bebis för att återfukta huden direkt efter badet eller när huden känns torr.

Natusan® First Touch Baby Oil

Skyddande och återfuktande babyolja speciellt framtagen för nyfödda. NATUSAN® first touch baby oil ger huden ett bra skydd och passar även perfekt för babymassage.