Publicerad 24 February 2017

Fotograf:

i samarbete med rodeo Tips på ny sajt för mode, skönhet och livsstil

Nya Rodeo samlar inspiration inom mode, skönhet och livsstil, men där kärnan – musik, kultur och åsikter – lever kvar. Här samsas skarpa moderecensioner från kunniga modeprofiler, underhållande blogginlägg från Rodeos grymma bloggare och smarta tips om styling och skönhet. Dessutom har sajten fått en ny fräsch design. Rodeo vill nå dig som är hungrig på både spännande innehåll och snygg estetik. Låter det spännande? Kika in här på rodeo.net.
Rodeo relanseras med mobilanpassad design och bredare innehåll med målsättningen att öka engagemang och räckvidd för sajten. Rodeo.net drivs av Modern Women Media, som är i en expansiv utvecklingsfas med samtliga varumärken. Först ut med ny sajt är Rodeo med målet att nå en ny målgrupp kvinnor.

– Vi vill så klart värna om det som har gjort Rodeo till ett starkt varumärke. Samtidigt tror vi att nya idéer, en modern redaktionell miljö och bloggplattform kommer göra att Rodeo når ut till ännu fler. Vi har spännande planer framåt, bland annat tittar vi på vilka influencers som skulle kunna passa hos oss, säger Modern Women Medias innehållschef Elina Malm.

Spana in nya Rodeo här!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Tips på ny sajt för mode, skönhet och livsstil
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll