Publicerad 9 March 2017

Fotograf:

Hormoner spelar gravida kvinnor ett spratt – här är 10 oväntade situationer som slutat i storgråt

Hormonerna spelar de flesta gravida kvinnor ett spratt och tårarna är aldrig långt borta. Här 10 oväntade situationer som fått gravida kvinnor att börja stortjuta.
En graviditet väcker nya känslor och tankar – speciellt under den första tiden, då kvinnan påverkas av en mängd hormoner.

På Familjelivs forum finns flera trådar om just de här hormonerna och vad ställer till med.

I tråden ”Konstiga saker du gråtit över som gravid?” uppmanas kvinnor att dela med sig av ögonblick som oväntat fått dem att brista ut i storgråt. Ämnet engagerar uppenbarligen – tråden har läst 66 584 gånger och fått 467 svar. 

Vi listar tio av de roligaste svaren här:

”En gång började jag gråta efter att vi varit hos kontroll hos barnmorskan. Hon tyckte inte jag skulle äta havrefras till frukost.”

”För några veckor sen gjorde jag en kycklinggryta som skar sig och blev klumpig, så det var bara att kasta. Jäklar var jag grät över den grytan! Haha! Hela jävla dagen bölade jag över den och när jag lugnat ner mig och till exempel någon ringde eller nån på msn dök upp så var jag ju bara tvungen och berätta om grytan och började storböla igen!”

via GIPHY

”Vid min andra graviditet började jag gråta och blev jättearg för att min man hade delat på potatisarna när han skulle koka dem. Jag ville ju ha hela, runda potatisar!”

”Jag började störtböla en gång i början av graviditeten en tidig morgon då min man ställde sig och stekte ett ägg!”

via GIPHY

”Min jobbarkompis berättade att hon varit på en fotbollsmatch och att det hade varit en sådan härlig STÄMNING där. Med ett sådant eftertryck så att tårarna svämmade över på mig... Det var innan jag hade berättat på jobbet, men hennes kommentar blev naturligtvis ett skämtsamt: ’Vad är det med dig, är du gravid eller?’”

”Har perioder då jag läser mycket skvaller. Under den perioden i sommarn som var så grät jag då Linda Rosing dök upp i varje nummer av Se och hör. Började störtböla... Min sambo kunde inte göra annat än att le ”

”Första graviditeten så grät jag när katten strök sig mot mina ben...”

via GIPHY

”När jag och min kille satt och snacka sa han något kul så jag skratta lite och råkade grymta så jag lät som en gris. Då började han skratta för det och vi skrattade jättemycket och sen börja jag störtlipa för att jag kom på att jag egentligen inte tyckte att det var så kul och tyckte killen var taskig för han skratta åt mig.”

”Igår bröt jag ihop på stan, mitt bland allt folk. Sambon gick helt enkelt för fort, och jag drog lite i hans hand, men han saktade inte ner. Jag tror visst på den helt ordlösa kommunikationen… Han är inte lika insatt dock! Men där stod jag, mitt på gågatan med tårarna rinnande och ville hem. Väl vid bilen satte jag mig i baksätet och grät högljutt.”

”Jag började grina i kassan på burgerking igår för att hotcheese dippen var slut.”

via GIPHY
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Hormoner spelar gravida kvinnor ett spratt – här är 10 oväntade situationer som slutat i storgråt
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll