Publicerad 17 May 2017

Fotograf:

Margaux Dietz filmade hela sin förlossning

När livstilsbloggaren Margaux Dietz födde sitt första barn för cirka tre veckor sedan valde hon att filma hela förlossningen. Nu delar hon med sig av filmen på sin blogg – i syfte att hjälpa andra mot förlossningsrädsla.
Margaux Dietz var på Seven Eleven när vattnet plötsligt gick. Att hon hade kameran med sig vid det tillfället var egentligen bara en slump. 

Samtidigt har hon under hela graviditeten haft en tanke om att filma förlossningen – och kameran fick därför följa med till BB.

Det har resulterat i ett 18 minuter långt klipp, som hon efter en stunds tvekan, valt att publicera på sin blogg. Hennes förhoppning är att det ska hjälpa andra gravida kvinnor med förlossningsrädsla.

Skärmdump: Youtube

Där får tittarna följa förlossningens alla stadier, genom värkar och krystning och fram till att hennes och sambon Jacobs son föds.

Och budskapet verkar ha gått fram – klippet hyllas nu av flera tusentals personer på både Youtube och Instagram.

”Margaux du är så tuff som föder barn och lägger upp det. Tack att du gjorde det! :) väldigt bra, fin, verklig och stark vlogg. Grattis till allt!” skriver en person på Youtube, där klippet i skrivande stund har över 100 000 visningar.

”Är själv i vecka 33 och blir så sjukt peppad när jag kollar på er video! underbart!” skriver en annan.

Skärmdump: Youtube

”Att jag har fått hjälpa så många av på vägen mot era förlossningar och med många av er som inte har planer på att bli gravida än. Så häftigt, jag känner att jag verkligen gjort något bra” skriver Margaux själv i ett blogginlägg. 


Se det hyllade klippet här:
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Margaux Dietz filmade hela sin förlossning
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll