Publicerad 6 July 2017

Fotograf:

Möbeln Ori är både säng, garderob, hemmakontor och förvaring!

Föreställ dig en säng som kan försvinna eller komma fram genom endast en enkel knapptryckning. Det är precis det och mycket mer som den nya robotmöbeln Ori gör. 
Möbeln Ori har varit under utveckling sedan 2015 och bakom konceptet står designern Yves Béhar och Hasier Larrea. Förra veckan blev alltså Ori för första gången tillgänglig på marknaden - dock endast för fastighetsutvecklare och deras byggnadsprojekt (till ett pris av 10 000 dollar). 

Möbeln är väldigt enkel i stil och design men är alltså en enorm "space saver". Via en app kontrollerar du vilken del av möbeln som ska skjutas ut eller in. Tanken är alltså att Ori i framtiden ska vara den självklara möbeln när du inreder mindre lägenheter eller rum för att spara plats. 

Det är alltså ett tag kvar innan Ori blir tillgänglig för allmänheten och möbeln kan säljas för ett mer överkomligt pris. Allt vi kan göra är att hoppas att IKEA förhandlar till sig en bra deal med företaget bakom Ori - så att vi snart för chansen att testa den spännande möbeln! 

 
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Möbeln Ori är både säng, garderob, hemmakontor och förvaring!
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll