Publicerad 11 July 2017

Fotograf:

Besök Titanic-vraket i en undervattenfarkost!

Den 14e april 1912 sjönk Titanic till havets botten. Nu 105 år senare kan du besöka det legendariska skeppet igen genom att åka med på Blue Marbles undervattenfarkost!
Expeditionen som görs av Blue Marble kommer att sätta igång under 2018 och har redan resor inplanerade för 2019. Varje resa i ubåten ner till Titanic-vraket har plats för tre personer men gruppen som åker på en expedition ut till havs kan vara upp till nio personer. 

Den åtta dagar långa expeditionen avgår från St. John’s i kanadensiska Newfoundland. Varje resa inleds med helikopter eller sjöflyg till expeditionsteamets ubåt.

Ubåten tar dig alltså ner på 4 000 meters djup där du kommer kunna ta dig en nära titt på vraket. Guidad av en besättning av experter kommer du att glida över skeppsdäcket där du får en glimt av var den berömda trappan en gång satt och en vy som ingen annan någonsin har eller kommer att uppleva. 

Resan ner till vraket kostar dock 105 000 dollar... Precis vad en förstaklassbiljett kostade på Titanic 1912 (4 350 dollar).


Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Besök Titanic-vraket i en undervattenfarkost!
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll