Publicerad 10 August 2017

Fotograf:

Då släpps Heidi Klums spännande klädsamarbete med LIDL!

”Heidi & The City” är temat för världspremiären av LIDL och Heidi Klums första klädkollektion, Esmara by Heidi Klum. Den 7 september presenteras kollektionen för första gången på den internationella scenen under New York Fashion Week. Internationell försäljningsstart för Esmara by Heidi Klum är den 18 september 2017. 
– LIDL har aldrig tidigare förknippats med mode, men med Heidi Klum på vår sida som kreativ källa, inspiration och framgångsrik designer vill vi förändra det. #LETSWOW står för mode, överraskning och spänning - precis som LIDL, säger Gabriella Goldman, strategi- och kommunikationsdirektör, LIDL i ett pressmeddelande. 

I kollektionen kommer vi få leopardmönstrade blazers och stilrena toppar, bomberjackor och skinny jeans, fin spets och rockiga läderkläder i färger som starkt blått och cognac. Varje plagg erbjuds till ett bra pris i sann LIDL-anda. Plaggen kostar från 70 till cirka 200 kronor och de äkta läderjackorna i bikerstil beräknas
ligga på cirka 600 kronor. 

– Jag ville skapa mode med en wow-effekt som gör det enkelt att kombinera plaggen. Mode för kvinnor
som vill klä sig snyggt och allt till ett oslagbart pris, säger Heidi Klum. 

Utöver kläder i storlekarna 36 till 44 inkluderar klädkollektionen också accessoarer och skor i storlekarna 38 till 41. Internationellt kommer kollektionen vara tillgänglig för kunder i totalt 28 länder och i över 10 000 LIDL-butiker. 


 

 
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Då släpps Heidi Klums spännande klädsamarbete med LIDL!
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll