Publicerad 18 September 2017

Fotograf:

Ytterligare en supermamma till Familjelivs bloggfamilj - hallå där Angelica Eldh

Det rasslar till i Familjelivs bloggsegment. Förra veckan skrev vi om influencern Michaela Delér och nu vill vi presentera ytterligare en stjärna, nämligen Angelica Eldh. Hennes blogg kallas för Shake for Shape. Undrar du varför? Här får du svaret på det och mycket mer! 
Hej Angelica! För de som inte redan känner till dig, kan du berätta kort om dig själv? 

Hej Familjeliv! Mitt namn är Angelica Eldh och jag är jag 28 år, bor på Lidingö med min sambo och vår son Nicolas på 1 år. Jag har en bakgrund inom marknadsföring och jobbar som Art Director och Social Media Manager på Caroline Svedbom Jewelry & Frill - The Frozen Smoothie.

Nicolas har nu börjat lite smått på dagis och jag försöker pussla ihop mitt liv som mamma med mitt jobb och på min "fritid" älskar jag att jobba med min andra passion - hälsosam matlagning och därför startade jag min blogg Shakeforshape. 

Hur känns det att ha börjat blogga på Familjeliv.se?

Det känns jätteroligt! Sedan jag blev mamma har mitt liv förändrats en hel del. Familjeliv.se känns som helt rätt plats för mig där jag är i livet just nu, som inte bara handlar om träning och hälsa och längre.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg? 

Förutom hälsosam mat och massor av färgglada smoothies, skriver jag om allt ifrån vad som händer i mitt dagliga liv som mamma och alla frågor/funderingar som hör till det men även inredning, mode, jobb och mycket annat. Hoppas du kommer gilla min blogg!

Kan du berätta mer om ditt intresse för hälsosam matlagning?  

Det har alltid funnits ett intresse för matlagning i min familj då min pappa varit kock. När jag var liten ville jag jobba med ”att göra mat fin” när jag blev stor. Matlagning och hälsa har alltid varit en del av mitt liv och älskar att inspirera!

Vilka bloggar läser du själv och hämtar inspiration ifrån?

Åh, det finns ju så många bra bloggar, men tyvärr har jag inte lika mycket tid längre att läsa alla längre. Några bloggar jag följt länge och även kikar in hos då och då är Anja Forsnor, Linn Herbertsson, Blondinbella och Margaux. Nyligen har jag även börjat läsa massa grymma bloggar här på Familjeliv!  

Vad skulle du säga är största skillnaden på livet nu och innan du blev mamma? 

Oj vad svår fråga, egentligen är allt annorlunda haha! För att nämna några har jag fått ett större driv i det jag gör, är mer effektiv då man inte har lika mycket tid, är inte lika ”själv-fokuserad”, skrattar betydligt mer och är orolig konstant!

Besök hennes grymma blogg HÄR
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Ytterligare en supermamma till Familjelivs bloggfamilj - hallå där Angelica Eldh
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll