Publicerad 3 October 2017

Fotograf:

Typiskt föräldraskryt som kan få andra föräldrar irriterade

Våra barn är det absolut finaste och viktigaste vi har och självklart ska man skryta lite emellanåt! Men det finns en del saker man ska vara försiktig med att skryta om när man är med andra föräldrar som har barn i samma ålder. De kan ha problem med just det du är så nöjd över. Här är ett gäng sådana saker. 
* "Min bebis ville ta bröstet direkt!" – Bra för dig! Men det finns mammor som behöver genomlida både smärta och tårar innan bebisen vill ta sitt första sug. Så behåll gärna detta för dig själv. 

*  "Min bebis började sova hela nätter redan efter fyra veckor" – Skönt för dig att du får sova gott men det finns andra föräldrar där ute som är så trötta att de inte ens har orken att ens kommentera ditt skryt. 

"Min partner är helt okej med att ha hand om blöjbytena" – vänta bara till din bebis blir riktigt dålig i magen så ser vi om ni skryter lika mycket om era uppdelade uppgifter sen. 

*  "Jag tyckte det var superlätt att gå ner gravidkilona" – skönt för dig... 

"Skönt nog fick jag inga bristningar" – Hurra för dig, bra gener! Men kom ihåg att bristningar inte är något att skämmas över utan ett tecken på att du varit med om det finaste och häftigaste en mamma kan vara med om. 

"Mina barn äter så bra/hälsosam mat" – att du redan har stenkoll på vad dina barn stoppar i sig är ingenting att skryta om utan snarare ett varningstecken... 

* "Att amma är mycket enklare än vad folk säger" – du kanske upplever det så? Men det finns fortfarande de som har ett helvete med amningen och som kämpar varje dag. 

Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Typiskt föräldraskryt som kan få andra föräldrar irriterade
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll