Publicerad 9 November 2017

Fotograf:

9 smarta prylar och plagg alla småbarnsföräldrar borde ha

Det är lätt att tro att man förberett sig till hundratio procent inför bebisens ankomst och att alla nödvändiga prylar redan är införskaffade. Men det finns mängder av smarta prylar och plagg som kan underlätta föräldraskapet ytterligare! Här är 9 sådana.  
1. Baby Shusher - The Sleep Miracle 

Med en så kallad "Baby Shusher" kan du slippa att behöva stå och schysha ditt barn själv. Sätt istället på denna knasiga manick som ger ut ett ljud som härmar det rytmiska ljudet i din livmoder. Det får bebisen att slappna av och troligtvis att sluta gråta.

Finns att beställa här.

2


2. Handtag i silikon - drick själv 

När din bebis börjar bli stor nog för att dricka själv är dessa handtag det smartaste du kan skaffa dig! 

Finns att beställa här.


6


3. Skjorta som tål spill 

Under småbarnstiden hade egentligen vi föräldrar också behövt ha en haklapp för att skydda oss mot alla potentiella kroppsvätskor och matspill. Men man vill ju behålla stilen? Lyckligtvis finns det snygga skjortor som tål spill! Kolla bland annat in denna från J.Harvest and Frost. 

Finns att beställa här.

1

4.  Engångspotta 

Är ni i full gång med potträningen men ska ge er ut och resa? Ta med er engångspottan Tron! Tillverkad i återvunnen kartong som enkelt vecklas ut och in. 

Finns att beställa här.

7

5. Telefontermometer 

Oblumi tapp är en smart liten termometer som appliceras på din smartphone och blir då en digital infraröd termometer med många bra egenskaper. Mät temperaturen genom att sätta den mot pannan eller örat, tar endast ett par sekunder!

Finns att beställa här.


3

6. Owlet Baby Monitor

Det här är utan tvekan en av de mest eftertraktade elektroniska barnvakterna som finns just nu. The Owlet är en smart socka som du sätter på bebisens fot under natten. Den mäter och håller koll på puls och hjärtfrekvens så att du hela tiden kan veta att den lille/lilla mår bra. 

Finns att beställa här.

8

7. Toymail Talkies

The Toymail Talkies ser ut som små söta gosedjur. Men faktum är att de är mycket mer än så. De är nämligen också walkie talkies med inbyggt Wifi. Du laddar ner Toymail-appen på din smartphone och kan därefter skicka ljudmeddelanden mellan dig och ditt barn vart du än befinner dig. 

Finns att beställa här.

9

8. Skidor till barnvagnen 

Är det mycket snö där du bor? Sätt enkelt skidor på barnvagnens hjul och saken är biff. Nu glider vagnen fram som på moln. Skidan levereras med byglar i tre storlekar för att passa små, mellan och stora hjul. 

Finns att beställa här.

4

9. Skosnören som knyter sig själva

Visst kan det vara skönt att vara lat ibland. De här smarta skosnörena kan hjälpa den som inte alltid har lust att knyta skorna. Snörena funkar som forna tiders snurrade telefonsladdar och "trasslar" lätt ihop. Perfekt för sneakers, seglarskor och annat. 

Finns att beställa här.

5


Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: 9 smarta prylar och plagg alla småbarnsföräldrar borde ha
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll