Publicerad 29 November 2017

Fotograf:

Festfixa håret på under 15 minuter – så gör du

Ska du på fest ikväll, men inser att ditt hår vägrar samarbeta? Du kanske dessutom har fullt upp med att laga barnens middag, fixa med barnvakt eller städa undan alla leksaker. Som tur är finns det några enkla knep som fixar Hollywood-stylingen på bara några minuter.
Träffsäkert med lockar

Lockar döljer både smutsigt och ofärgat hår – perfekt för dig som inte haft tid att styra upp barret på sistone. Dessutom formas och håller lockarna bättre om håret inte kommer direkt från duschen. Med den konformade locktången Easy Curl formar du enkelt lockarna i valfri storlek – på nolltid.

Vågad strandfeeling 

Det är tyvärr inte varje dag vi har möjlighet att kliva rakt upp ur saltvattnet i Medelhavet, men det finns få hårdagar som överträffar en naturlig beach-look. Nu kan du skapa den eftertraktade känslan hemma framför spegeln med hjälp av vågtången EasyWaves, som på nolltid skapar naturliga vågor i håret. Det bästa av allt – det räcker att hålla tången ihop 5-7 sekunder för vågor, lockar och volym. Styla med lite saltvattenspray för maximal strandkänsla.

Variera med flätor

Flätor är lika snyggt på festen som på myskväll, bio, middag, träningen och till och med på catwalken. När tidsplaneringen kör ihop sig inför kvällens party och du varken hinner tvätta eller styla håret kan flätor vara räddningen i nöden. Det bästa med flätan är att den kan varieras i all oändlighet. Testa att tvinna luggen, gör en fiskbensfläta, en slarvig sidofläta, fläta halva håret eller varför inte hela kalufsen?

Platt eller lockigt?

När du har svårt att bestämma dig är den exklusiva plattången iCurl det optimala verktyget. Plattången har keramiska värmeplattor både mitt i tången och på sidorna, vilket gör att du kan platta och locka med båda sidorna av plattången.
Ett extra plus är att tången blir varm på bara 20 sekunder.

Redo på nolltid

Plattborsten Liss Brush är precis som det låter – en borste som plattar håret med ett keramiskt uppvärmningssystem. 42 värmeförsedda piggar gör att du är klar på nolltid. Med inbyggd jonfunktion blir håret samtidigt blankt och fritt från friss. Att platta håret kan knappast bli enklare!

Besök Babyliss hemsida för fler produkter och tips

I samarbete med Babyliss 
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Festfixa håret på under 15 minuter – så gör du
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll