Publicerad 30 November 2017

Fotograf:

Pappa-tröjan som låter dig bära på ditt barn som en känguru

Ja, det är lika gulligt som det låter. I Huffington Posts kända lista "saker vi inte kan sluta obsessa över" hittar du bland annat The Dad Shirt. T-shirten är designad av Lalabu och är simpel, mjuk och perfekt för pappan som gillar att ha sin bebis nära. 
– The Dad Shirt gör det enkelt för en pappa att bära sin nyfödda utan att behöva binda, byta eller justera, säger grundarna bakom Lalabu till Huffington Post. Bebisen placeras snabbt och lätt i påsen och du är sedan klar att gå. 

V-neck Dad Shirt kommer i två färger - Simple Grey och New Blue - och har en tunn passform som liknar vanliga herrtröjor. Mellan pappans mage och bebisen sitter tyg som andas vilket ökar närheten mellan de två. 

Men varför ska pappor överväga att bära "babywear" överhuvudtaget? Det har visat sig att babywear har många positiva effekter för både bebisen och föräldern. 

– Babywear främjar bandet mellan bebis och förälder, stöder amning, kan hjälpa till att bekämpa postpartum depression, gör omvårdnad lättare, och kan vara en livräddare för föräldrar till barn som behöver extra stöd. 

Perfekta julklappen till nyblivna pappan? 

Lalabu gör även många varianter för mammor. Kolla in deras utbud här. 

Källa: Huffington Post
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Pappa-tröjan som låter dig bära på ditt barn som en känguru
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll