Publicerad 10 January 2018

Fotograf:

Familjeliv Semlan i ny tappning - vilken variant är din favorit?

Korv med bröd-semla, "muffla", wrap... kärt barn har många namn! 




Den klassiska vetebullen fylld med mandelmassa och grädde tycks aldrig sluta att förvåna, trots att den går att spåra så långt tillbaka som till 1500-talet i svensk historia. På senare tid har den kommit till att bli en riktig snackis, då kända caféer och konditorer tar sig an "fastlagsbullen" på sitt sätt. 

Här kommer en liten summering av de olika semmelskapelser i känner till hittills, samt årets nyhet! 




Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Semlan i ny tappning - vilken variant är din favorit?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll