Publicerad 11 January 2018

Fotograf:

Grannen i Beck blir actionfigur

Ni som längtar till scenerna i Beck när grannen Valdemar har sina repliker lär älska nyheten om att han nu blir actionfigur. Det är inför Guldbaggegalan som hålls den 22 januari som Svenska Filminstitutet med hjälp av reklambyrån Acne har tagit fram dockan. 
Dockan är framtagen som en del i kampanjen "Guldbaggen Collectibles" (en serie samlarobjekt föreställande kända filmkaraktärer). Förhoppningen är att dockorna skall skapa intresse och nyfikenhet inför galan och påminna om svenska filmskatter.

– Svensk film har skapat en ocean av härliga ikoner och för varje år får vi fler karaktärer att älska. Att leka med idén om samlarobjekt såsom de stora amerikanska filmstudiorna jobbar är kittlande och vi har tillsammans med Acne gett konceptet en mer svensk touch, där antihjälten får stå i fokus. Det har varit ett otroligt roligt arbete, idéerna från Acne tar aldrig slut och samarbetet har varit en fröjd från start till mål, säger Ida Kjellgren, produktionsledare på Svenska Filminstitutet, i ett pressmeddelande.

Till Valdemar får du de självklara tillbehören; cigarillen, de färglada glasögonen, slipovern och stödkragen. Du får även ett tillhörande drinkset där du kan välja mellan olika "stänkare". 

Källa: Dagens Media 
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Grannen i Beck blir actionfigur
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll