Publicerad 7 March 2018

Fotograf:

Fotbollsintresserad? Då kan det här vara världens bästa sommarjobb

Inget fel med att kratta grusgångar och rensa ogräs men om du gillar fotboll kanske du hellre vill åka till Ryssland och bevaka fotbolls-VM? Spelföretaget Unibet letar just nu efter en sommarjobbare som ska rapportera direkt från fotbollsfesten i Ryssland.
Det svenska herrlandslaget ska spela sitt första världsmästerskap på tolv år och nu letar Unibet med ljus och lykta efter en snabbfotad talang som ska bevaka fotbollsfesten i Ryssland.

– Sommarjobbaren blir ett viktigt nyförvärv i vår VM-satsning och hen kommer få en betydande roll i ett mycket skickligt team. Vi är väldigt spända på att ta del av alla roliga och vassa ansökningar, det finns mängder med sociala medie-talanger i Sverige, säger Anders Falk, projektledare för Världens bästa sommarjobb på Unibet.

Stjärnskottet som kniper ”Världens bästa sommarjobb” kommer att arbeta tillsammans med en löpstark filmare och ska till exempel bevaka Sveriges matcher och ta tempen på den ryska supporterkulturen. För att säkerställa att innehållet sitter som ett skott i krysset kommer sommarjobbaren genomgå en kortare utbildning innan avfärd till Ryssland. Hen kommer bland annat att få vässa sina skrivkunskaper, lära sig ryska fraser och bli skolad i hur man blir en riktig influencer.

Förutom att få vara med och ta tempen på fotbollsfesten i Ryssland innebär tjänsten att man också får hänga med Unibets ambassadör Glenn Hysén, som i sin tur kommer dela med sig av sina bästa erfarenheter och tips.

– Vilket jäkla drömjobb det här är alltså. Se på fotbolls-VM, hänga med görgoa supportrar, stå framför kameran och kanske slänga ur sig en ordvits eller två. Det kan knappast bli bättre, säger Glenn Hysén, ambassadör på Unibet.

Sista ansökningsdag för världens bästa sommarjobb är den 31 mars. Åldersgränsen är 18 år.
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Fotbollsintresserad? Då kan det här vara världens bästa sommarjobb
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll