Publicerad 28 March 2018

Fotograf:

Vad brukar era barn få i påskägget? 22 tips på roliga saker som inte är godis

Påskäggen är redo att fyllas och barnen väntar otåligt på skattjakten. Det vanligaste är ju som känt att fylla ägget med barnens favoritgodis och även om detta alltid är ett vinnande koncept kan det vara roligt att byta ut godiset mot någon annan liten present (alternativt ge både och). I familjelivs forum har medlemmar delat med sig av roliga saker att lägga i påskägget som inte är godis! 
"Idag har jag plockat ihop ett eget påskägg till en 2 årig kille som inte äter godis och i det stoppade jag en liten tygödla i blankt fint tyg fylld med sand, en liten maraccas, en stor studsboll och en påskkanin. Var inne på billighetsbutiken TGR och fick allt för 35 kr."

"I år får det bli lite nya kallingar och en rolig barnbok och att lära sig gå på pottan :) tycker att det är dags nu när min son blir 3 år i sommar..."

"När min dotter var ca 3 år så fick hon en tandborste i påskägget tillsammans med godis förstås, hon tyckte det var jättekul med tandborsten och berättade glatt om den för alla"

"Han fick ett brev i ägget med ledtrådar till tre gömda presenter. Det var två filmer och en faktabok som jag hade hittat på bokrean. Det var lite godis i ägget också"

Ytterligare tips på saker att lägga i ägget. 

Biobiljett

Squishies  

Roliga reflexer

Kritor

Bok

Dvd

Såpbubblor 

Nappar

Gosedjur

Hårsnoddar

Strumpor med favoritmotiv

Duschkräm

Plåster med roliga motiv

Cd-skiva

Nyckelring

Smycke

Liten leksak

Tandborste

Tidning

Frön som barnet får plantera själv

Brevpapper 

Klistermärken 


Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Vad brukar era barn få i påskägget? 22 tips på roliga saker som inte är godis
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll