Publicerad 3 April 2018

Fotograf:

BING KIDS – Anine Bing lanserar unisex barnkollektion för åldrarna 2-10 år

Sedan starten 2012 har ANINE BING vuxit med flaggskeppsbutiker på sju marknader, stark internationell e-handel och explosionsartad tillväxt. Nu har Anine tagit nästa steg och adderat en efterfrågad barnkollektion till varumärket.
– Ända sedan lanseringen av ANINE BING har idén om en barnkollektion legat mig varmt om hjärtat. Jag har själv saknat en barnkollektion med basplagg som har en edge och det känns extra roligt att mina egna barn, vänner och existerande kunder har efterfrågat en kollektion sompåminner om ANINE BINGs estetik, säger Anine. 


– Tanken med kollektionen är att skapa barnkläder med cool stil och av kvalitet som ska tåla att slitas, smutsas ner och lekas i. Mina förhoppningar med BING KIDS är att kläderna ska uppmuntra barnen som bär dem till lek och stärkt självkänsla, säger Anine.


BING KIDS lanserades den 29 mars och består bland annat av coola rock’n’roll t-shirts, jeans, läderjackor och arméjackor. Kollektionen kommer att lansera plagg löpande, med nyheter varje månad och ligger i en prisklass mellan 300-3000 kronor.


BING-KIDS-(65-of-88)

ROCK_SET_01_0326

ROCK_SET_01_0509

ROCK_SET_01_0621

ROCK_SET_01_0748
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: BING KIDS – Anine Bing lanserar unisex barnkollektion för åldrarna 2-10 år
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

DETTA VILL DU INTE MISSA!

Innehåll

Innehåll