Publicerad 14 May 2018

Fotograf:

Dumle släpper nygammal favorit på fansens förfrågan

Fazers Dumle har gjort livet både godare och roligare för en lojal skara fans sedan 1987. Nu gör en kär bekantskap åter entré i godishyllan. Dumle Totally Banans blir, på förfrågan från fansen, sommarens nyhet.
För 17 år lanserades Dumle Banana, en smak som snabbt blev en favorit hos Dumle-fantasterna. Från och med vecka 19 är den nygamla favoriten tillbaka i godishyllan. Kolans krämiga choklad i kombination med bananens sötma blir ett somrigt tillskott, som lätt kan göras till läckra chips, och som även passar utmärkt till pannkaksbrunchen.

– Sommarens Dumle-variant är en utmärkt möjlighet för oss att plocka tillbaka gamla godingar i sortimentet. Dumle Totally Bananas blir verkligen en favorit i repris, vi har fått många önskemål från konsumenter som velat ha tillbaka den. Vi hoppas på ett positivt gensvar och en njutningsfull sommar, säger Stefan Petri, marknadschef på Fazer Konfektyr.

Fazer Dumle Original-smaken innehåller en hemlig arom som det tog två år av idogt utvecklingsarbete att skapa. I fabriken i Vanda utanför Helsingfors tillverkas hela 380 miljoner påser om året och Dumle säljs i över 30 länder.


d
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Dumle släpper nygammal favorit på fansens förfrågan
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll