Publicerad 4 July 2018

Fotograf:

10 roliga sällskapsspel som kommer att förgylla er sommar

Finns det något mysigare än att sätta sig ner en varm sommarkväll och spela ett riktigt roligt sällskapsspel med hela familjen? Det kanske inte alltid slutar glatt (för alla) men det är i alla fall roligt under tiden! Här listar vi 10 populära sällskapsspel som ni kommer att älska!
Alla produkter i denna artikel är utvalda av Familjelivs redaktion och länkas till återförsäljarna, och vissa av produkterna länkas via tjänsten Adviral. 

Speak Out Kids vs. Parents

Förbered er för skrattfest! Nu är äntligen familjeversionen av detta populära spelet Speak Out här. Spelarna försöker säga olika fraser medan de har på sig ett munstycke som hindrar dem att stänga munnen. 

199 kronor och finns att köpa här!

speakout


Ryktet går 2.0

Ryktet går (Telestrations) är familjespelet som tagit världen med storm. Tänk viskleken fast på papper. Alla ritar ett hemligt ord i sitt block, under tidspress. Alla skickar sedan sitt block vidare. Gissa och skriv vad din motspelare har ritat. Och skicka vidare igen...

289 kronor och finns att köpa här!


ryktetgar


I am... Alias

Alla spelare sätter på sig ett pannband med ett kort i. Spelaren i tur ska nu förklara för övriga spelare vilken karaktär de har på sitt pannband. Den spelare som lyckas bäst under ett bestämt antal rundor vinner spelet!

209 kronor och finns att köpa här!

aliasMastermind

Sätt på hjärnkontoret! Mastermind är det klassiska spelet där du ska gissa motståndarens färgkod. Varje spelare ska sätta en hemlig färgkombination som de andra spelarna turas om att gissa på. Den som har mest poäng när alla fått spela en omgång vinner! 

249 kronor och finns att köpa här!

mastermind


Flaggspectrum

Flagspectrum är ett allmänbildande och roligt spel där du får lära dig allt om världens länder och flaggor – utmana vänner och familj! En spelomgång tar bara 15 minuter och är kul för både vuxna och barn från 8 år. Spelet består av 200 flaggkort med karta och geografiska ledtrådar. 

119 kronor och finns att köpa här!


flaggspMonopol Ultimate Banking, Hasbro

Monopol känner nog de allra flesta till och har spelat någon tidigare men frågan är om ni har kört den här nya roliga versionen? Tryck- och touch-tekniken ger ett helt nytt sätt att spela på och nu styr den ultimata bankenheten alla delar av spelet. Se upp för nya utmaningar i spelet via Chans-korten. Har en kändis flyttat in och gjort att hela gatan har stigit i värde? Eller har det byggts ett reningsverk så du har förlorat hyresintäkter?

299 kronor och finns att köpa här!

monopoly

Med vilda gester

Visa vad du menar med ljud & vilda gester, sedan är det upp till din lagkamrat att lista ut vad du menar. Du dribblar utan boll, låtsas skjuta och skriker yeahhh! Mål! ropar din lagkamrat. Rätt! Därefter kommer en ljuduppgift, vissla "Små grodorna". Nu blir det tufft, har du någonsin lyckats vissla när magen slår kullerbyttor av skratt? 

239 kronor och finns att köpa här!

gester


Ticket To Ride Europe 

I detta omtalade sällskapsspel Ticket to Ride från Days of Wonder i versionen Europa samlar spelarna tågkort för att tävla om Europas järnvägar. Slå ut och ta över tågrutter och samla extra poäng genom att skapa anslutningar mellan avlägsna orter. Spelreglerna är på svenska.

335 kronor och finns att köpa här!

ticketto


Trivial Pursuit 2000-talet

I Trivial Pursuit 2000s spelar ni på ett helt nytt sätt och svarar på frågor som bygger på roliga och överraskande fakta från 2000-talet! Nu kan du se det särskilda ämnet när du hamnar på en kategori och avgöra om du vill svara på frågan. Om du inte vet något om ämnet kan du välja att utmana dina medspelare. Gör en djupdykning i minnet till början av 2000-talet och framåt. I det här nya frågespelet har alla en chans att vinna!

199 kronor och finns att köpa här!

2000


Selfie 

Alla får sju roliga Selfie-kort med knasiga påståenden. Du som börjar väljer ett Selfie-kort av de du har på hand. Gör en pose eller charad för att visa vad som står på det valda kortet. Ta en selfie med din smartphone eller platta – visa din selfie för de andra. De väljer nu varsitt kort från hand som de tycker passar bäst till din selfie. När du fått allas förslag så utser du – enväldigt – vilket av de andras kort du tycker är roligast eller bäst. 

199 kronor och finns att köpa här!

selfie
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: 10 roliga sällskapsspel som kommer att förgylla er sommar
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll