Publicerad 9 August 2018

Fotograf:

Inför skolstarten – 10 fina skolsaker till bra pris

Back to school! Även om det kan kännas tråkigt att sommaren går mot sitt slut så är det ändå en viss spänning och glädje i att börja förbereda inför skolstarten – ställa fram ryggsäcken, kontrollera pennfacket och börja läsa spännande böcker! Vi har hittat 10 olika fina och bra saker att fynda inför första dagen på förskolan eller skolan. 
Alla produkter i denna artikel är utvalda av Familjelivs redaktion och länkas till återförsäljarna, och via tjänsten Adviral. 

spark

Stiga Sparkcykel, Track 120-S, White. Stiga Kick Scooter Track 120-S i stål/ aluminium är en snygg och tuff sparkcykel i vitt. Sparkcykeln är lättvikt och enkel att fälla ihop för förvaring. 

392 kronor och finns att köpa här!minions

Allt du behöver inför skolstarten och dessutom med ett snyggt Minionerna motiv på allt. Du får med en pärm, anteckningsblock, pennfodral, penna och en ryggsäck. 

96 kronor och finns att köpa här!


minir

Casio miniräknare. 

95 kronor och finns att köpa här!klocka


Söt barnklocka med rosa/vit urtavla, tydliga siffror och sekundvisare. Klockan har silverfärgad boett och rosa gummiband med svartvita katter på. 

198 kronor och finns att köpa här!

vaska

Frozen Axelväska. Cool flapväska för alla Frozen fans i polyester. Stort fack som försluts med dragkedja. På locket och i sidorna sitter reflexdetaljer- Justerbar axelrem. 

274 kronor och finns att köpa här!
block

Superman Anteckningsbok A5

64 kronor och finns att köpa här!


hopprep

Hopprep med Dockhandtag

20 kronor och finns att köpa här!


pennor

24-pack färgpennor i färgglada färger som ger oss lite extra glädje en regnig måndag. 

19 kronor och finns att köpa här!


hejhej

Smyga, spana, snoka. Maja får lov att leka med frökens ringklocka på rasten. Men hon får absolut inte slarva bort den. Maja, Elias och Teo leker, men när rasten är slut har klockan plötsligt försvunnit. Vem har tagit den?

Kompisböckerna är fartfyllda berättelser för nybörjarläsarna. För varje bok får vi lära känna eleverna i klassen bättre. I de första två böckerna står Maja och Elias i fokus.

84 kronor och finns att köpa här!

skolstartSkolstart! Pyssel för dig som ska börja skolan. En fullspäckad aktivitetsbok med allt som hör skolstart till. Lär dig räkna, läsa, skriva och tyda klockan med färgsprakande och lekfulla pyssel.Kryssa i checklistan för vad du behöver inför skolstart och sätt igång och pyssla med bokstäver och siffror.

78 kronor och finns att köpa här!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Inför skolstarten – 10 fina skolsaker till bra pris
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll