Publicerad 9 August 2018

Fotograf:

Då avgörs SM i vattenrutschbana – vem som helst kan delta

Gillar du och/eller dina barn att åka vattenrutschbana och anser er dessutom vara bra på det? Då har ni nu chansen att visa vad ni går för! Kokpunkten Actionbad arrangerar för tredje året i rad SM i vattenrutschbana. Vem som helst kan ställa upp i tävlingen och bli Sveriges snabbaste vattenrutschbaneåkare.
Finalen hålls i Sveriges enda parallellbana på Kokpunkten Actionbad och kommer gå av stapeln i Västerås den 21 oktober. Tävlingen går i antingen Ungdomsklass (7–16 år) eller Elitklass (+17 år).

För att ta en plats i finalen så kvalar deltagare in via någon av de fyra deltävlingarna. Första deltävlingen kommer hållas på Skara sommarland den 18 augusti, kval två hålls på Kokpunkten Actionbad den 1 september, kval tre hålls på äventyrsbadet i Kalmar den 15 september och kval 4 hålls på Fyrishov i Uppsala 6 oktober och finalen går av stapeln den 21 oktober.

Det finns 100 platser till varje kval – först till kvarn gäller. Anmälningsavgiften är 200 kr för vuxen och 100 kr för ungdom, då ingår inträde till badet, en goodiebag och en specialdesignad SM-badmössa.

För en god sak

Hela anmälningsavgiften skänks till WaterAid som jobbar för människors tillgång till rent vatten. Från varje anläggning går de bästa tiderna vidare till den stora finalen på Kokpunkten Actionbad i Västerås 21 oktober.

Deltävlingar och final:

Skara Sommarland - 18 augusti

Kokpunkten Actionbad - 1 september

Äventyrsbadet i Kalmar - 15 september

Fyrishov - 6 oktober

Final - Kokpunkten Actionbad - 21 oktober

Klicka här för att komma till anmälan!

Så här ser finalbanan ut! bana

Namn: Double Racer Längd: 77 meter Fallhöjd: 14 meter Rekordtid: 10,54 sekunder Material: Stål Arkitekt: Wiegand Maelzer Tillverkningsland: TysklandTextstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Då avgörs SM i vattenrutschbana – vem som helst kan delta
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

Innehåll

Innehåll