Publicerad 30 October 2018

Fotograf:

Nu är det läslov – här är bästa böckerna för både dig och ditt barn

Utnyttja läslovet maximalt med dessa underbara ljudböcker. Här finns böcker som både du och dina barn kommer att älska.
Läslovet, som höstlovet nu mer kallas, är det självklara tillfället att ta lite extra tid för att läsa fler böcker. Allt fler upptäcker hur smidigt och trevligt det är med ljudböcker, och det funkar lika bra för dig som för ditt barn.

Hos Nextory kan du dessutom skaffa ett abonnemang som hela familjen kan använda. Men vad ska du lyssna på först? Här är våra sex bästa tips, både för stora och små.

Det här är en redaktionell text, med böcker utvalda av Familjelivs redaktörer, men med affiliate-länkar från vår partner Nextory.

1. Den som alla talar om
Ingen lyckas som spänningsmästaren Lars Kepler skapa en historia som fängslar läsaren till sista ordet. Kepler LazarusI Lazarus tvingas Joona Linna att ta upp kampen på vad som kan vara en seriemördare. Första ledtråden: Ett fruktansvärt fynd i en frysbox i Oslo.

2. Spännande för de små
Mästerdetektiverna i LasseMajas detektivbyrå laddar upp för sitt nionde fall. 

Lassemajas Nextory 

Denna gång måste de försöka gå till botten med gåtan om vem som spridit massa falska sedlar i hela Valleby. Spåren leder detektivduon mot skolan…

3. En riktigt mysig roman
Vad är härligare än att verkligen försjunka i en härlig roman, så här års när höstrusket på allvar satt in?


Swdenmark Nextory

På Nextory finns det hur många fina romaner som helst att välja mellan, men vi rekommenderar särskilt “Om ni inte börjar leva gör jag slut” och “Se upp med vad du önskar” av Ewa Swedenmark. Det här är verkligen feel-good när det är som allra bäst.

Om du är sugen på ljudböcker kan du just nu få prova på Nextorys familjeabonnemang helt gratis i 30 dagar. Då kan hela familjen lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker från olika enheter.
Klicka här för att ta del av erbjudandet!

4. Boken som gör att du lär dig något nytt
Det är krångligare än någonsin att förstå det politiska läget i Sverige. Mellan talmansrundor och hot om extra val och regeringskriser kan det vara intressant att få en djupare inblick i en av huvudrollerna.

Annieloof Sanningensogonblick

Centerpartiets partiledare Annie Lööf tar i sin självbiografi avstamp i partiets kris och berättar om både framgångar och motgångar i politikens absoluta toppskikt.

5. Kaninen som underlättar sovstunden
En lite oväntad storsäljare är sagoboken “Kaninen som så gärna ville somna : En annorlunda godnattsaga”. Kanin NextoryHär får ditt barn följa Kalle Kanins resa för att kunna somna, och den får ditt barn att somna på ett nästan magiskt sätt. På Nextory kan du välja mellan en kvinnlig eller manlig uppläsare.

6. Härlig hälsoinspiration

Borelius HalsorevolutionenDet är lätt att känna sig vilsen i hälsodjungeln. Maria Borelius, författaren till “Hälsorevolutionen”, är vetenskapsjournalist och utgår både från vetenskap och egna erfarenheter i sin jakt på en antiinflammatorisk livsstil. Boken är full av tips och inspiration och är en liten vitamininjektion i höstmörkret.

Det här är sex riktigt läsvärda böcker, men hos Nextory finns tusentals titlar som är redo att upptäckas. Med vårt specialerbjudande får du just nu prova Nextory gratis i 30 dagar. Hur bra?

Här kan du prova Nextorys familjeabonnemang!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Nu är det läslov – här är bästa böckerna för både dig och ditt barn
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll