Publicerad 1 February 2010

Fotograf:

"Svärmor stal min <strong>vibrator</strong>"

Chockad mamma berättara att hon fick sin intima leksak stulen. Av sin egen svärmor.
Relaterat

Fakta

Disa, som är medlem på Sveriges största familjecommunity, har en dålig relation med sin svärmor.

"Ja, hon bor väldigt långt bort och våran relation är långt ifrån den bästa. Nu har hon varit på besök i över en vecka och då bor hon hos oss och hjälper till med sysslor i huset".

Disa och hennes man Rikard har nyligen flyttat in i huset och därför står det en del ouppackade flyttlådor i hemmet som svärmor börjat plocka upp saker ifrån. I går kväll var Rikard och hans mamma borta en stund och Disa bestämde sig för att pyssla lite. Bland annat ville hon rama in familjekort och sätta upp på väggen. Hon börjar leta bland alla kartonger. Av olika anledningar bestämmer hon sig för att kolla i svärmoderns väska.

"Där i hittar jag bland annat dotterns våtservetter, några rullar toapapper, lite av barnens grejer exempelvis sonens nya klocka och några gosedjur. Till min stora fasa så hittar jag också min guldfärgade vibrator!"

Disa plockade fram sakerna och placerade dem där de ska vara och vibratorn ställde ställde hon på sitt nattduksbord som en markering.

"Jag känner mig så paff och samtidigt skammsen för att jag rotat i hennes väska. Vet inte vad jag ska göra med det här".

Har du några goda råd att ge Disa? Hur skulle du hantera situationen och de närmaste dagarna tillsammans med svärmor. Så här resonerar andra medlemmar på
FamiljeLiv.se, Sveriges största föräldracommunity. Vänligen notera också att Disa egentligen heter något annat.

tofflisar reagerar på Disas berättelse och skriver på FamiljeLiv.se: "Jag tycker du ska Konfrontera henne tillsammans med din man! Vilke svärmor du fått på halsen..."

rödtopp berättar att hon hade blivit skogstokig i samma situation:  "Jaghade nog inte ens frågat varför utan bara kastat ut tanten. Men om Disa vill ta det lite lugnt så kan hon börja med att fråga varför och om hon tror att hon är välkommen hos dem igen!"

Kiwi 10 tycker det är helt rätt att hon ställer sakerna synligt.

"Tar svärmor inte själv upp problemet så tycker jag att ni ska låta henne hållas. Hon tycker nog också att det är pinsamt. Håll istället ett öga på dina saker!"

Vad anser du att Disa ska göra? Var med i diskussionen på FamiljeLiv.se
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: "Svärmor stal min <strong>vibrator</strong>"
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll