0 Följare 0 Följer

Anotherone

Förälder & väntar barn

Gift och mamma till stor och liten.

Ålder

39 år

Barn

13 år     2 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Good Enough    

Intressen

Barn     Ekonomi     Träning    

Aktivitetsflöde

2017-11-16 Anotherone svarade i tråden: När gör era barn läxorna?: Jag tycker det är skönt så att barnet är helt ledigt över helgen. Simple as that.

Vi har också en skiftarbetare i familjen, men hos oss är det tack vare det som läxorna kan göras direkt efter skolan, eftersom.
2017-11-16 Anotherone svarade i tråden: Hur visste ni att ni var redo?: Så resonerade vi också. När man nu faktiskt har möjlighet att förbereda det här stora som det innebär att bilda familj. Varför inte göra det?

Det behöver inte handla om massor av år men att.
2017-11-16 Anotherone svarade i tråden: Skulle ni betalat för NIPT vid sannolikhet på 1:459?: Jag hade gjort det!

Jag var 36 år fyllda förra året när jag blev gravid och vi fick en risk på 700-nånting, minns inte exakt idag. Så bättre siffror än du men ändock så pass att vi, eller.
2017-11-16 Anotherone svarade i tråden: När gör era barn läxorna?: Vi gör dem direkt när han kommer hem från skolan. Då är han som piggast och det blir minst tjafs. Brukar även ta en titt på morgonen vid frukost om det är något som han behöver repetera fler gånger.
2017-11-14 Anotherone svarade i tråden: Hur la ni upp er föräldrarledighet?:
Och hur många dagar?

När vi skolade in på förskolan hade vi drygt 100 SGI-dagar kvar plus en del lägstanivå.

2017-11-14 Anotherone svarade i tråden: Hur la ni upp er föräldrarledighet?: Vi sparade dagar för glatta livet :-)

Att vi kunde göra det hänger givetvis ihop med att jag jobbade deltid så att jag fick in pengar den vägen istället. Jag tycker i och för sig inte att man gjorde av med så.
2017-11-14 Anotherone svarade i tråden: Vilka arbetsuppgifter har man som anställd på donken?:
Ja usch ja, de där KSRV-tävlingarna.... Vi stod alltid två och två i kassan under finalen. En hämtade beställningen och en knappade på kassan. Vi kom tvåa ett år och fick resa till Köpenhamn!

2017-11-14 Anotherone svarade i tråden: Hur la ni upp er föräldrarledighet?: Med första barnet var nog planen att jag skulle ta all ledighet och vara hemma 1,5 år. Min man är rätt konservativ och vi diskuterade aldrig något annat upplägg. Vår son kom i februari så det var lagom att.
2017-11-13 Anotherone svarade i tråden: Vilka arbetsuppgifter har man som anställd på donken?: Jag jobbade extra där i gymnasiet och var då anställd på en större restaurang där man hade specifika tjänster, dvs alla gjorde inte allt. Utan jag tex. stod bara i kassan. Jag var aldrig i köket och jag var.
2017-11-13 Anotherone svarade i tråden: Maxantal barn: Sett till allt det praktiska med att vi inte har råd att köpa ett hur stort hus som helst och byta bil igen, samt att min livmoder inte klarar fler graviditeter pga komplicerade förlossningar så är jag otroligt nöjd med.

Innehåll