1 Följare 0 Följer

Ascendere

Flerbarnsförälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2016-06-16 Ascendere svarade i tråden: ställa upp på saker som t ex analsex?: När min fru ber om en massage för att hon är trött eller vad det vara månde svarar jag oftast "Nej, tyvärr, jag är såååå trött och har inte den minsta lust att massera ikväll.
2016-06-16 Ascendere svarade i tråden: Skulle du "nia" kungen/kalla honom "kungen" (när du talar till honom)/ ers majestät/etc?: Jag skulle kalla honom Tjabo.

"Hörru Tjabo", skulle jag säga, "vad troru om att du å jag blåser in till stan och får oss en rejäl bläcka?"

Sedan skulle vi dra iväg med hans Porsce med en rivstart så.
2016-06-12 Ascendere svarade i tråden: Är du chef?hur skulle du göra?: Med andra ord, du gör ganska lite själv men är "awesome" på att framställa andras prestationer som dina? Jotack, vi har några såna på mitt jobb också, ingen som tar dem på allvar dock ska väl tilläggas.
2016-06-09 Ascendere svarade i tråden: Kunde jag inte fått nån bättre än såhär?: Om fler människor var som din man och var nöjda med livet i största allmänhet skulle vi inte behöva konsumera sönder hela jävla planeten i vår ständiga jakt på mer prylar och häftigare upplevelser.
2016-06-05 Ascendere svarade i tråden: Värsta dramat- gift och nykär: Är man gift så pass länge är det nästintill ofrånkomligt att man inte vid något tillfälle får känslor för någon annan. Nu har det hänt er, så satsa all energi på att glömma.
2016-06-05 Ascendere svarade i tråden: Jag är en man och jag är gravid!: Men vänta nu, definitionen på att vara gravid är ju att fysiskt bära barnet i sin livmoder, så där har du en självmotsägelse. 
"Vänta barn"  däremot gör ni ju båda två, så.
2016-06-01 Ascendere svarade i tråden: Pojkvännen har tjejer på hotellrummet!: Bästa sättet för dig TS att gå vidare är nog om du kan acceptera att det finns en högst påtaglig risk att han faktiskt varit otrogen, med säng-tjejen eller någon annan, och att du aldrig kommer att få.
2016-06-01 Ascendere svarade i tråden: Pojkvännen har tjejer på hotellrummet!: Ledsen att säga det men din oro är befogad. 
Det är naturligtvis inte säkert att han är otrogen men jag skulle säga att risken är låg till medelhög. De flesta människor är ganska dåliga.
2016-05-27 Ascendere svarade i tråden: Så himla trött på tiggarna, blev förbannad på en tiggare igår: Vill passa på att påminna om hur Anders Lindberg på Aftonbladet så tvärsäkert raljant uttalade sig i frågan så sent som för ett år sedan:

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article20819696.

Innehåll