Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Gift

Intressen

Matlagning/Bakning    

Aktivitetsflöde

2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Varför är detta fel??:
Du har verkligen hakat upp dig på den här frågan. Räcker det inte med de andra trådarna om samma ämne?

2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Present till 10-årig kille: Jag skulle säga att om du ger presentkort eller kontanter så är 200 kr lagom utan att det känns snålt. Köper du en present kan du komma billigare undan med något mer symboliskt, som tex godis, en bok eller en led-lampa.
2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: När ta emot besök född i RS-tider: Knepigt det där. Av mina barn så är ett fött sent i november och ett tidigt i februari och det enda vi undanbad oss var besök från sjuka bekanta. Minns att med novemberbarnet fick barnets farfar glatt vänta tills.
2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Present till 10-årig kille:
Två biobiljetter.

2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Flytta till annan kommun, hur byter man dagis smidigast? Kötid..?: Vi passade på att flytta när vi var föräldralediga med småsyskon, för att slippa den där stressen. I min kommun (Solna) får man bara ha kvar sin plats i en månad efter utflytt, oavsett om man fått.
2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Hon glömde att jag har två FB-sidor och tog bara bort en...:
I så fall tycker jag att du ska ta bort henne. Låter som en klockren energitjuv i ditt liv just nu :-)

2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Hon glömde att jag har två FB-sidor och tog bara bort en...:
Sov på saken istället för att skriva i affekt. Imorgon kan du fundera på om du helst vill fortsätta vara vän, och i så fall ta kontakt, eller om du bara ska ta bort henne.

2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Behöver åsikter vad är rätt och fel: Håller med.

På sikt (eller ännu hellre: så fort som möjligt) borde han kanske också försöka byta till ett jobb som ligger lite närmare och som inte innebär att han bara är ledig varannan helg.
2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Ej bekräftad, då blev hon sur: Håller med ace. Hon verkar väldigt intresserad av dig och hade nog hoppats eller till och med räknat med att ni skulle få till det på julfesten. Är du inte intresserad av henne så gör du bäst i att strypa.
2017-12-26 Carambolan svarade i tråden: Byta fsk? Hur påverkas barn?:
Är det 1,5 år kvar hade jag också bytt. Mina barn kom väldigt snabbt över sin gamla förskola och sina gamla kompisar när vi flyttade.

Innehåll