0 Följare 0 Följer

Clemmentina

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

35 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Igår 23:06 Clemmentina svarade i tråden: Letrozol - följas åt?:
Usch stackare! Jag fick uvi två gånger förra cykeln. Allt annat än kul! Hoppas du mår bättre snart!

2019-06-17 Clemmentina svarade i tråden: Letrozol - följas åt?: Ja precis, tog sista tabletten igår. Nu början en nervös väntan inför UL nästa vecka. Vi ska köra några månader, sen får vi se vad som händer.

Det förstår jag verkligen! Vad skönt!.
2019-06-17 Clemmentina svarade i tråden: 30+, följas åt på vägen till första barnet?:
Menade såklart åh vad tråkigt!

2019-06-17 Clemmentina svarade i tråden: 30+, följas åt på vägen till första barnet?: Åh nej vad tredje! Men det är inte hopplöst. Även när allt funkar som det ska kan det ju ta ett år minst att bli gravid. Hoppas det går bra på ultraljudet imorgon och att du får äl senare i veckan.
2019-06-16 Clemmentina svarade i tråden: Mensrubbning/PCO: Låter inte som du har pco men det kan ju vara någon annan obalans i kroppen. Ägglossningstest kan absolut visa falskt resultat. Jag har fått positivt (eller glad gubbe) flera gånger utan att få ägglossning.
2019-06-16 Clemmentina svarade i tråden: Letrozol - följas åt?: Tack! Ja vi har gjort utredning där det konstaterades att jag sällan har egen ägglossning. I övrigt såg allt bra ut.

Låter som om ni träffat en bra gynekolog! Håller tummarna för att det blir pluss på stickan snart.
2019-06-16 Clemmentina svarade i tråden: Letrozol - följas åt?: Ångest låter inte alls kul! :( Jag har nog också känt av lite muntorrhet. Och huvudvärk idag igen. Vi har försökt i drygt ett år. Bin först runt 8 juli och ultraljud för att kolla om någon äggblåsa.
2019-06-15 Clemmentina svarade i tråden: Letrozol - följas åt?: Vilka biverkningar märkte du av? Jag håller på med min första kur nu och har känt av en del huvudvärk och trötthet. Jag har också känt mig varmare än vanligt! Jag kör enkeldos.
2019-06-13 Clemmentina svarade i tråden: Letrozol - följas åt?:
Tack och detsamma! :)

2019-06-13 Clemmentina svarade i tråden: 30+, följas åt på vägen till första barnet?: Intressant fundering! Jag har hört (nästan en killgissning här) att äggen släpper ungefär samtidigt men att det kan skilja någon dag eller så.

Skönt att ha mannen med på tåget vad gäller.

Innehåll