2 Följare 0 Följer

Digestive

Debattör

Det är som det är.

Ålder

37 år

Civilstatus

Sambo

Aktivitetsflöde

2019-08-19 Digestive svarade i tråden: En käftsmäll till undergångsprofeterna: Ja, det är en del av det hela och någonting som jag tror efterfrågas mer och mer.

Den form av ruralisering som jag pratar om handlar i princip om ett nybygge från grunden - om att skapa funktionella städer av småorter.
2019-08-19 Digestive svarade i tråden: En käftsmäll till undergångsprofeterna: Ja, det borde ha formulerats tydligare: de vänsterorienterade samt etablissemangsvänliga är mer nöjda med/i situationen. Som nöjd letar man sällan alternativ och man ska nog skatta sig väldigt lycklig om man är.
2019-08-19 Digestive svarade i tråden: En käftsmäll till undergångsprofeterna: De vänsterorienterade samt etablissemangsvänliga tenderar att missa att de som lever ett familjeliv och/eller arbetar och gör rätt för sig - vill ha rimliga alternativ och en samhällsutveckling som skapar rimliga alternativ.
2019-08-15 Digestive svarade i tråden: Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.: Jag har sett intervjun... och hur man förhåller sig till Sveriges immigrationspolitik och massmedia utgör ingen som helst ideologisk skiljelinje mellan kommunism och någonting annat.

Ser inte heller något avstånd från.
2019-08-15 Digestive svarade i tråden: Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.: Hon har varit en del av den autonoma vänstern, har själv titulerat sig som kommunist och varit medlem i bland annat Kommunistisk Ungdom. Hur hon står idag, i fråga om kommunis, är jag dock inte helt säker på - men.
2019-08-13 Digestive svarade i tråden: Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.: Skulle ha stått >>ensidigt<< tidigare men t:et kom inte med.

Uh, jag får ta och se den där filmen någon gång.

Ja, visst är SD en part i polariseringen men det är svårt för min del att se.
2019-08-13 Digestive svarade i tråden: En käftsmäll till undergångsprofeterna:
Det var en bra och tydlig illustration. Tack.

2019-08-13 Digestive svarade i tråden: Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.:
Alltså mer eller mindre fullständigt ensidig...

2019-08-12 Digestive svarade i tråden: Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.: Det som ströks under var skrivet sarkastiskt men framgången med sarkasm fungerar såklart si sådär i text.

Vilka avsnitt finner du obehagliga? Är det det här obehagliga materialet som du knyter ann till riskerna.
2019-08-12 Digestive svarade i tråden: Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.: Ja, om du ville få dem till alternativhögermaterial. Tror du att någonting annat är aktuellt för diskussionen? Jag bryr mig inte det minsta hur exotiska åsikter och världsbilder det är som uttrycks indirekt.

Innehåll