Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

49 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-05-07 Elefantmannen2 svarade i tråden: Hur vill du ha sex:
Förutom att frågorna är märkligt ställda är det ju beroende på stämning. De allra flesta varierar väl mellan romantiskt och råknull?

2019-05-07 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?: Nej, det är ju det som är problemet. Du väljer att misstolka och upprepar det hela tiden. Det ligger ett mönster i det. Under förutsättning att det är samma person som använder sig av ditt anonyma nick händer.
2019-05-06 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror du att alla kan vara otrogna?: Fast ibland kommer det ena framför det andra. Man tror(medvetet) att allt är fint i jämförelse och enligt normer, fast det inte är det(medvetet eller omedvetet).
Han/hon är en bra pappa/mamma, det är jämställt,.
2019-05-06 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror du att alla kan vara otrogna?:
Agree med det fetade. Människan är behovs- och känslostyrd. Det är utgångspunkten. Bägge ändras över tid. 

2019-05-06 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?: Varför väljer du att läsa något annat än det jag skrivit? Står det i det du understrukit? Nej, det gör det inte. 

Det är ett svar på det jag fetade i TS text:
"Är detta för att jag alltid.
2019-05-06 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror du att alla kan vara otrogna?: Det motsäger ändå inte varandra. Och du skrev uttryckligen att du inte höll med om resonemanget.Och du är helt insnöad på sex och utseende. Det är inte de flesta. Framförallt inte när det gäller.
2019-05-06 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?: Det fetade tror jag inte på. Att ge en partner utrymme och tillit ger inte anledning till att söka sig någon annanstans, tvärtom. Min uppfattning är att det är raka motsatsen som gäller.
2019-05-06 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror du att alla kan vara otrogna?: Fast du stoppar in något helt annat i en förklaringsmodell. Behov och kärlek är inget motsatsförhållande. Det blir bara konstigt att du inte håller med om det grundläggande för hur man psykologiskt analyserar.
2019-05-06 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror du att alla kan vara otrogna?: Riktigt antingen/eller-resonemang. Ramarna är ju olika stora och utformade. Ingen har pratat om att alla ska leva i eller utanför samma ram. Det finns socioekonomiska, religiösa och geografiska ramverk att anpassa sig till.
2019-05-05 Elefantmannen2 svarade i tråden: Tror du att alla kan vara otrogna?: Fast problemen beror ju oftast på en partner. Att denne inte visar uppskattning och uppfyller behov. Att "ta tag i det" innebär då att ändra någon annans beteende. Prata ut, söka parterapi och mycket annat ger ju.

Innehåll