Namn: Elyse.

Födelsedag: 3:e juli, 1984.

Civilstånd: Gift med Christer.

Barn: Dahlia, född 5:e april, 2014. 

Bor: Luthagen i Uppsala.

Yrke: Förskollärare.

Husdjur: Två Ragdollkatter; Mao (5 år) och Lenin (3 år).

Intressen: Brevväxling, långa promenader, kläder, fika med vänner och prata med mamma/mormor på telefon (är född i Hudiksvall och har hela min familj kvar där).

Ålder

34 år

Barn

4 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Good Enough    

Personlighet

Kontrollfreak     Nyfiken     Omtänksam     Trygg     Tänkare    

Intressen

Barn     Ockult     Politik     Psykologi     Resor     Religion     Shopping    

Musik

Grunge     Hip-Hop     Indie     Pop     RnB     Rock     Synth     Världsmusik    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2017-03-04 elyse svarade i tråden: Hur mycket sammanhängande "semester" bör förskolebarn få?: Tror att de flesta tar semester/ledigt med sina barn så fort det är möjligt. Angående sammanslagningar så ser det olika ut på olika förskolor och barn reagerar olika på att kompisarna kanske inte är där.
2017-03-04 elyse svarade i tråden: Ni som tagit Progesterall, hur snabbt fick ni biverkningar?:
Du vet säkert vad du gör. Jag skulle inte ha gjort det utan konstaterad brist.

2017-03-04 elyse svarade i tråden: Kan jag anmäla min förlossning?:
Klart du kan anmäla, men såhär långt i efterhand lär det inte hända så mycket. Personerna kanske inte ens jobbar kvar.

2017-03-04 elyse svarade i tråden: Oense om bröllop: Vi gifte oss borgerligt i vår trädgård. Kostar inget att förrättaren kommer hem till er. Vi hade under tio personer närvarande och åt tårta efteråt. På kvällen hade vi dock grillfest för.
2017-03-04 elyse svarade i tråden: Ni som tagit Progesterall, hur snabbt fick ni biverkningar?:
Jag trodde ProgesterAll var för oss med PCO? Du får ju bara en rubbning om du använder den trots att du har en fungerande menscykel. Ta kapslar med bidrottninggele istället och använd ägglossningsstickor.

2017-03-04 elyse svarade i tråden: Min sambo tycker jag ger våra gemensamma barn förlite tid och förmycket till min dotter som jag är ensamvårdnadshavare för.: Jag vet att det är väldigt olika hur det ser ut med assistans och att det varierar mellan olika kommuner. Hör man till personkrets 1 kan det dock vara lite enklare även om man kan kommunicera etc. Kontaktperson kan ju vara enklare.
2017-03-03 elyse svarade i tråden: Min sambo tycker jag ger våra gemensamma barn förlite tid och förmycket till min dotter som jag är ensamvårdnadshavare för.: Ni har inga assistanstimmar för 13-åringen? En vanlig 13-åring kan ju själv ta bussen till och från stallet samt sköta sin häst. De timmarna skulle ni isf kunna låta någon annan ta för att dottern.
2017-03-02 elyse svarade i tråden: Varför drömmer man om familj, hus, Volvo och hund?: Jag är uppvuxen i lägenhet och drömmer om badkar och balkong för det har vi inte i den här lägenheten. Dock tillgång till stor trädgård. Vill gärna ha en Toyota Verso i vår då vi får.
2017-03-02 elyse svarade i tråden: Väga sig varje gång på MVC?:
Nä. Och blodsockernivåer samt järn kollar de ju med blodprov.

2017-03-01 elyse svarade i tråden: Min 6 månaders sover inte:
Har ni provat bärsele? Kanske kan han somna med pappa i den? Min dotter hoppade sig till sömns i hoppgunga när pappan var föräldraledig.

Innehåll