0 Följare 1 Följer

Emerencia

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

48 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-07-11 Emerencia svarade i tråden: Gå inte ur Svenska Kyrkan!:
Och en annan sak, Jesus hatade fasta byggnad att tillbe Gud. Han gillade inte materiella saker och verkligen inte att blanda in pengar och Gud. Så denna utveckling med minskat antal kyrkor kanske är Jesus vilja.

2016-12-17 Emerencia svarade i tråden: börja nästa ord på förra ordets sista bokstav:
Sexlust

2016-12-13 Emerencia svarade i tråden: Bostadsbidrag om sambo är student??: Ja det går. Men det beror på vilken inkomst du har. Kände ett par med 2 barn i en trea. Killen pluggade och mamma bara gick hemma och fick bostadsbidrag. Men har du inkomst och kommer få ut mer FP än bara basen så ja.
2016-12-05 Emerencia svarade i tråden: Tingat en valp. Frågor! (ska åka tåg långt bla): Dags att läsa hela tråden kanske. Inte alls avis, har själv 2 hundar, 3 katter och 5 hästar på en stor gård. Pluggar inom djurskyddsfrågor och är i mitten av utbildningen djuragronom.
2016-12-05 Emerencia svarade i tråden: Tingat en valp. Frågor! (ska åka tåg långt bla):
Haha, tänkte på en liten hästshettis när du skrev det ^^ "-Men va? Det är väl en hund och ingen ponny hon ska hämta". Efter några sekunder fattade jag XD

2016-12-05 Emerencia svarade i tråden: Tingat en valp. Frågor! (ska åka tåg långt bla): Eftersom du kommer ha ett timme efter nästan precis halva resan som då blir 3, 1, 3 tror jag det kan gå bra. Aktiverat uppfödaren valpen innan ni åker kan det vara att valpen sover dom första 3 timmarna.
2016-12-05 Emerencia svarade i tråden: Tingat en valp. Frågor! (ska åka tåg långt bla): Kan du dela upp resan hem? Hur många timmar är det? Kommer det vara några längre stopp så du får kanske iaf 15-20 min efter 2-3 timmars resa? Kanske kan beställa halva resan och så uppehåll på.
2016-12-05 Emerencia svarade i tråden: Tingat en valp. Frågor! (ska åka tåg långt bla): Jag personligen skulle aldrig tinga ett djur utan att träffa den först. För mig handlar det mycket om känsla och kemi.

Sedan hur många timmar pratar vi om att tågresan kommer ta? Ett sånt ungt djur som redan går.
2016-11-24 Emerencia svarade i tråden: Vi kommer inte överens!: Fast det är fortfarande korkat. Det finns inga garantier genom att bara kolla om efternamnet stämmer. Dom kan ha vilka regler som helst men det tar inte bort fakta att det är ett osäkert kontrollsystem.
2016-11-24 Emerencia svarade i tråden: Vi kommer inte överens!: En pedofil är tillräckligt sjuk och har säker kontakter i den undre världen. Misstänker att personen är bra på datorer för att få tag på de hen vill titta på. Personen måste ge sig in på.

Följer 0 gemensamma

Innehåll