0 Följare 1 Följer

Emerencia

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

49 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-01-20 Emerencia svarade i tråden: Svårt att sluta röka - byta till light?:
Som tidigare kommentarer, e-cigg utan nikotin. Så gjorde min kompis som rökte. Mycket bättre än dina 8 cigg eller light.

2019-01-05 Emerencia svarade i tråden: Varför är Närproducerat och ekologiskt så dyrt?:
För de kostar mer att producera när man inte får använda vissa medel samt att det oftast krävs mer mark.

2018-12-31 Emerencia svarade i tråden: Kan kvinnor ibland låtsas att de är arga i trafiken bara för att försöka imponera eller något?: Klart jag har, men kör jag på en huvudled med hastigheten 70 och någon kommer från en grusväg ska jag inte behöva krypa förbi ifall den kör ut. Är ju livsfarligt att köra så.
2018-12-31 Emerencia svarade i tråden: Kan kvinnor ibland låtsas att de är arga i trafiken bara för att försöka imponera eller något?: Oja, man blir syperlugn när idioter kör ut i vägen så jag behöver tvärnita för att inte köra rakt in baken på den, helst med snö och is på vägen så jag nästan tappar all kontroll.
2018-12-31 Emerencia svarade i tråden: Namnet Aurora:
Jag har ett tyskt efternamn som skulle flytta ihop med Aurora väldigt bra. Så det blir inte Aurora Svensson eller nått sånt. Mer Aurora Windisch (inte mitt riktiga namn men så ni förstår)

2018-12-31 Emerencia svarade i tråden: Kan kvinnor ibland låtsas att de är arga i trafiken bara för att försöka imponera eller något?: Har du sett det den gama kortfilmen med långben när han kör i trafiken? Utanför bilen är han världens snällaste med så fort han sätter sig i bilen blir han ett monster. Sån är jag med, jag blir.
2018-12-27 Emerencia svarade i tråden: Ni som inte kopplar hundarna:
Och ingen bryr sig om dina spydiga kommentarer och ditt försvar kring rasister.

2018-12-27 Emerencia svarade i tråden: Ni som inte kopplar hundarna:
Tycker vi alla här i tråden ska få rösta om att avlägsna dig från dina bittra och äver rasistiska kommentarer.

2018-12-27 Emerencia svarade i tråden: Ni som inte kopplar hundarna:
Jösses va bitter du är. Jag tar inte mer plats än människor med barn, om inte mindre.

2018-12-26 Emerencia svarade i tråden: Ni som inte kopplar hundarna: Att vara 100% säker kan man aldrig bli oavsett. Men jag anser att jag har tillräcklig kontroll att hon kan vara lös. Det är en väldigt liten ras som snarare blir påhoppad tvärt om, så skulle det hända något.

Följer 0 gemensamma

Innehåll