0 Följare 0 Följer

Frankie Bean

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Gift

Aktivitetsflöde

2018-10-25 Frankie Bean svarade i tråden: Egoistiskt att låta ettåring börja på förskolan: Jag tror vi har problem med människor som måste hävda sig i föräldraskapet. Det är bara att läsa i tråden, antingen gråter 1-åringarna heeela tiden eller så är de tysta för att de "gett upp".
2018-10-25 Frankie Bean svarade i tråden: Amning vd ersättning: Ursäkta men sådant här kan verkligen störa mig. Klart kvinnokroppen är fantastisk men det måste inte betyda att den är perfekt. Evolutionen har gett oss amning för att kunna ge föda till våra nyfödda,.
2018-09-15 Frankie Bean svarade i tråden: Hur kan man vilja skaffa fler barn?: Alla vill ju inte. Vi tänker nöja oss med ett barn. Tror att många inte alltid känner en längtan efter ett till barn utan de har istället en bild om hur det "ska" vara, där ingår syskon.
2018-09-06 Frankie Bean svarade i tråden: Charlie eller Henry??:
Henry. Men spelar det egentligen någon roll vad okända tycker?

2018-09-01 Frankie Bean svarade i tråden: Akutsnitt hur vanligt?: Menar du ruptur nu, eller rent allmänt? Ett kejsarsnitt innebär en förhöjd risk på 0.35% för livmoderruptur vid nästa förlossning. Vissa kanske känner att det är en risk de är villiga att ta.
2018-08-30 Frankie Bean svarade i tråden: Akutsnitt hur vanligt?: Nu är det ju stor skillnad på planerade och (ur)akuta snitt. Som någon som "valt" ks framför vf vet jag precis vad jag valt, fördelar och nackdelar och har accepterat dessa eftersom det i slutändan ändå var.
2018-07-23 Frankie Bean svarade i tråden: Permanent skallassymetri:
Har undrat om det finns fler. Känns som att för alla andra löste det sig och trots att jag är glad för deras skull känns det som ett eget, större misslyckande.

2018-07-23 Frankie Bean svarade i tråden: Permanent skallassymetri:
Det var nog en sådan reaktion från bvc som jag önskat mig! Att man tog det på allvar och inte avfärdade på det sättet jag tycker de gjort.

2018-07-22 Frankie Bean svarade i tråden: Permanent skallassymetri: Skönt att det var så enkelt för dig. Jag vände hans huvud varje gång han lade det åt sitt favorithåll bara för honom att vända tillbaka direkt. Det kunde ta 20 min att gå 100 m med barnvagn eftersom.
2018-07-22 Frankie Bean svarade i tråden: Permanent skallassymetri: Detta är vårt enda barn och jag trodde att bvc-sköterskan skulle ta det på allvar och berätta om något mer behövde göras. Det är först nu i efterhand jag fått reda på att det finns särskilda.

Innehåll