0 Följare 0 Följer

Fru Ve

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

34 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2016-11-07 Fru Ve svarade i tråden: Mer tid i förskolan - hur tänker du?: Håller med om just detta att tiderna skulle kunna vara mer flexibla. Har själv denna situation nu från januari då mina barn börjar olika tider. Nu kan min 9-åring gå själv men hade jag kunnat få vara.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Sängläge! Nån mer som är fängslad hemma?: Usch det låter jättejobbigt! Har du några intressen att slå ihjäl tiden med? Handarbete är ett hett tips. Stickning, virkning eller korsstygn. Det är roligt och tar lååång tid.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Mer tid i förskolan - hur tänker du?: Har full förståelse att det är jobbigt att få barn tätt (har själv valt att inte göra så p.g.a. att jag varit orolig att inte orka med då). Men i första hand är det väl ett ansvar för.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Men alltså... snippa?:
Nä snippa är i min värld ett ord mest för små flickors könsorgan. Är man vuxen kallar jag det också för underliv hellre.

2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Men alltså... snippa?: Snippa är väl ett jättebra ord tycker jag! Låter inte lika kliniskt och medicinskt som t.ex. slida eller underliv, och inte heller som ett "täckord" som mus. Snippa är ett barnvänligt ord och betyder just ingenting.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Ni med fler än ett barn, när kom längtan efter 2:an?: Nej då hade jag nog skaffat tätt hellre tror jag. Men samtidigt är det ju inte rätt att skaffa ett syskon man egentligen själv inte är sugen på alls bara för att man "ska". Så en viss längtan bör nog finnas.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Ni med fler än ett barn, när kom längtan efter 2:an?: Efter 2 - 2½ år började jag fundera på att bli gravid igen. Innan det fanns det inte på världskartan. Tycker det är en väldig hets att skaffa barn tätt. Är ens barn bara 9 månader har man ju ofta fullt upp.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Ledsen över hur det blev, går det över? Förlossning/amning: Är det kanske så att du egentligen behövt mer bearbetning t.ex. samtalsterapi för att komma över övergreppen tänker jag? Har du någon att prata med nu? Man kan ju få komma till psykolog via BVC.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Mer tid i förskolan - hur tänker du?: Men även om det skulle vara tillåtet med 40 h/vecka som föräldraledig - är det många som på riktigt skulle nyttja det? I vissa fall kanske om det är en väldigt dysfunktionell familj eller ett barn med språksvårigheter.
2016-11-06 Fru Ve svarade i tråden: Vad spelar era barn för spel?: Mina söner är 9 och 5 år. De spelar mycket Minecraft på surfplatta eller dator. De laddar också ner en del spel på surfplattorna, men vi har som regel att det inte får vara våldsamma spel.

Innehåll