0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

Igår 20:48 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019:
Positivt ägglossningstest idag så om allt går som det ska gör vi FET på lördag! Sjunde insättningen. Önskar mig inget annat än att det lyckas.

Igår 15:34 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019:
Jag går också på akademiska och det är inte standard där iaf!

Igår 09:48 Hedblomster svarade i tråden: Flickvän sminkar sig när hon ska ut med andra men inte mig?: Ibland kan jag göra likadant och det handlar nog mest om att jag är bekväm med min sambo i att vara utan smink. Tycker smink är tidskrävande och lite jobbigt men ibland kul och ska jag iväg på annat känner jag.
I förrgår 19:53 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Jäklar vad jobbigt med missfall :( går du i Falun? Trist att det inte funkar trots att du fått testa alla medicinerna! Jag skulle vilja testa sätta in två embryon men jag tog upp det med kliniken igår och de sa att de.
I förrgår 19:50 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Beklagar att det inte verkar funka för dig heller :( Tycker absolut ni kan testa gå hos Livio falun om det inte tar sig innan! Jag får aldrig några speciella symtom, en av gångerna jag plussade hade jag dock det men andra.
I förrgår 19:47 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Ok, tack för tips! Hade bara koll på Fertilitetplus där vissa ska ha fått hjälp mediciner men tycker det är lite bökigt att åka till Stockholm, har 1,5 h dit med tåg. Är nog inte riktigt där.
2019-11-15 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Det låter verkligen jobbigt!!! Hoppas ni får veta snart vad som händer! Har haft utomkveds och det var inte kul alls. Men om de ser någon förändring i livmodern tyder väl det på att det inte är det iaf.
2019-11-13 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?: Idag har jag pratat med en läkare på kliniken. Kom väl inte fram till så mycket men hon sa att vi kan testa en stimulerad cykel även om inget tyder på att det skulle vara bättre, men för att prova.
2019-11-13 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
Tack! Verkar väldigt lätt! Bra tips att köpa i förväg.

2019-11-10 Hedblomster svarade i tråden: 6 misslyckade återföringar - vad nu?:
En gång har jag gått över 4+0, den andra gången prick dit tror jag. TSH tog jag 2018 och då var det 1,5. Kan det ha ändrats, borde jag ta det igen?

Innehåll