0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

28 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

Idag 15:26 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Jag är tvilling själv och skulle tycka det var superkul men jag förstår ju att det är riskfyllt osv men! Tror ju dock inte det blir det med tanke på utfallet av våra återföringar hittills men man kan ju.
Idag 10:12 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: LLW skrev 2019-05-20 17:55:51 följande:Jaaaa!! Åh vad roligt, sån himla tur att ni hinner också! Nu jävlar händer det!!Jaaa jag blev förvånad men så glad! Vi tror ju inte att båda fäster och.
Igår 15:43 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
Vi får sätta in två embryon!!!!!! Så otroligt glad

Igår 14:07 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Återföring bokad på lördag... Lite ångest för vi kommer ha lagt nästan 80k på ivf sedan januari och det är jäääkligt mycket pengar ändå. Lite ångest också över.
I förrgår 20:55 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Vi åker med hans mamma och hennes man som vet om ivfen, men väl där kommer vi träffa hans kusiner, mormor, faster, morbröder etc och jag känner inte för att berätta för alla tror jag.
I förrgår 18:57 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
CD 14 så ibland kan man verkligen lita på kroppen haha... Hoppas kliniken har tid för oss på lördag. Sen kommer alla i Kroatien undra varför jag inte dricker alkohol bara...

I förrgår 13:35 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
Nu blev testet positivt!!!! Visste att det borde bli en glad gubbe med tanke på hur starkt det var...

I förrgår 12:45 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: LOL fyra dagar i bil skrev jag tydligen, menade såklart fyra timmar :) Ja 15.000 per gång. Vi hade egentligen tänkt oss att förra gången skulle vara sista pga ekonomin men då betalade mamma så egentligen har vi.
I förrgår 12:27 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Ja om det blir positivt idag så vet jag inte ens om jag kommer nämna vilken tid... Om det inte är för sent på kvällen. Samtidigt vore det lite skönt om det inte blev det på ett sätt för då är.
I förrgår 10:59 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Skiiiiit. Idag var den dagen jag behövde få ägglossning för att hinna göra en återföring. Testet negativt. Trodde det skulle bli glad gubbe för jag tog ett igår som var så starkt.

Innehåll