0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

28 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

2019-07-12 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Vilken pärs det låter som att du har :'( Jag har också ett sånt jobb där man ibland är den enda och det är skitjobbigt och stressigt när det händer såna här saker.
2019-07-07 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Hoppas allt gick okej för dig <3 vad bra att din man var där och kunde fighta för morfin. Man är inte så bra på att säga till vad man själv behöver jämt. Kan inte ens föreställa mig vilken.
2019-07-02 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Så ledsen att du behöver gå igenom detta efter allt <3 Du ska veta att jag sörjer med dig och önskar att ni ska få det bättre snart. Det är ingen tröst såklart, men kanske kan det vara lite skönt.
2019-06-27 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Det behöver inte ha gått snett nu men förstår hur otroligt rädd du är och det kan ju tyvärr vara så också! Finns ingen privat i närheten?! :( Har du tagit något test nu för att se om något.
2019-06-13 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
Grattis!!!! Är det testdag idag?!

2019-06-09 Hedblomster svarade i tråden: Bli gravid med en äggledare: Hej! Vi har gjort fyra embryoåterföringar i Falun. Fortfarande inte gravid tyvärr... Vi börjar med landstingsbetald ivf i höst i Uppsala. Vad tråkigt att höra att det är samma situation som förut för dig.
2019-06-08 Hedblomster svarade i tråden: FET med "dåligt" embryo: Trombyl har jag tagit de senaste två gångerna, har gått privat i Falun. Fick en kemisk graviditet på gången innan detta iaf. Prednisolon har jag inte testat och om vi fortsatte i Falun skulle jag gärna ta det.
2019-06-08 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
Har aldrig testat letrozol eftersom jag har hyfsat regelbunden ägglossning men tror absolut det fungerar bra för de som har problem med det :)

2019-06-07 Hedblomster svarade i tråden: FET med "dåligt" embryo:
Tack för frågan, tyvärr negativt :( Fjärde återföringen. Nya tag med sprutor efter sommaren.

2019-06-07 Hedblomster svarade i tråden: Oro för utomkvedshavandeskap!: Om du säger till gyn eller kvinnokliniken att du har ont på ena sidan borde du få komma in på en koll. Jag har haft utomkveds och hade svaga test men blödningar också. Hade ett par smärtepisoder.

Innehåll