0 Följare 0 Följer

Hedblomster

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

28 år

Civilstatus

Sambo

Intressen

Djur     Litteratur     Shopping     Skönhet/Mode    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

Idag 12:36 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
Tack <3 Får man inga barn kan man glädja sig åt att tjäna mer pengar iaf lol...

Idag 12:36 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Jag vet inte... De har liksom inte förstått att vi gjorde fyra återföringar innan vi kom dit eftersom vi bytt klinik så har fått säga det till alla jag pratar med. Men jag såg idag att någon lagt till.
Igår 11:52 Hedblomster svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Det blev tyvärr inget, så det var vår femte misslyckade återföring :( Fick mens på rd 7... Nu måste vi vänta en cykel sen hoppas vi att vi kan få göra en frysåterföring om kliniken har.
I förrgår 13:01 Hedblomster svarade i tråden: Att byta jobb under ivf: Tänkte bara uppdatera att jag nu fått ett nytt jobb :) Känns kul! Bra löneökning också, skadar aldrig. Kommer jobba mer och ha längre till jobbet men hoppas ändå det ska funka med ivf och läkarbesök.
2019-09-11 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Det låter ju helt sjukt!!! Fan vilken besvikelse :( Det är väl självklart att ni inte glömt ta sprutan?! Vad tror dom... Måste ju varit tillverkningsfel i så fall. Ni borde få ett extraförsök tycker jag.
2019-09-10 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019:
Fy vad tråkigt :'( Men det borde inte räknas som ett helt försök!!!

2019-09-06 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Ja, väldigt lika! Fast ett av våra dog vid upptining så gjorde fyra återföringar på första plocket. Tänkte också att det var en dålig batch typ... Så lite besviken blev man ju att första.
2019-09-06 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Nyss ringde en läkare från rpc angående studien och jag VISSTE att de skulle vara förvirrade eftersom vi bytt klinik... Hon började med att säga att studien bara görs med kvinnor som gjort minst fyra återföringar.
2019-09-06 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Välkommen! Vi har väldigt liknande erfarenheter, jag gjorde också ivf 1 i januari. En färsk återföring och fyra i frysen. Har gjort fem återföringar nu utan lycka. Eller ja, en som fäste men släppte.
2019-09-06 Hedblomster svarade i tråden: IVF hösten 2019: Det är helt slut :( finns fortfarande i lager i vissa apotek runt om i landet. Men man kan tydligen ta bamyl tex också men den är mycket starkare så man får dela den i fler bitar. Tror det blir bra om man delar den i 7 bitar.

Innehåll