0 Följare 0 Följer

Jilka

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

31 år

Civilstatus

Singel

Aktivitetsflöde

2019-02-12 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Det är väl bland annat så att det kan vara farligt för dig då det är stor risk att man förlorar en hel del blod vid förlossningen. Plus att man kan bli sjukt trött. Jag beställde sideral-en från.
2019-02-12 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Vad jobbigt med födelsemärket. :(

Angående järntabletter vill jag tipsa om Sideral. De räddade mig. Inga andra järntabletter funkade, fick så ont i magen. Sideral är tyvärr svindyrt (man beställer.
2019-02-11 Jilka svarade i tråden: Behöver tips på enkla lekar eller "bus" i vardagen:
Pyssla ihop popcorn-strutar med hjälp av papper, pennor och klistermärken (och sedan hemmabio med popcorn :) )

2019-02-11 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Just ja, vad gäller amningskudde så rekommenderar jag ergobabys. Det är ingen graviditetskudde men den är super för amningen, bra tjocklek, flexibilitet och konsistens eller vad man säger.
2019-02-11 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Från vad jag hört så får de sitta i babysittern från dag 1 men bara korta stunder, typ träna. Jag har två, men ingen babybjörn utan andra märken. Det är guld för mig som ensamstående,.
2019-02-09 Jilka svarade i tråden: Två inkonklusiva svar på NIPT pga för lite DNA: Ja, jag hade läst detta och frågade läkaren här om detta och hon hade inte hört eller läst någonting vetenskapligt om det, men det betyder ju inte att det inte stämmer. Jag läste en vetenskaplig undersökning.
2019-02-09 Jilka svarade i tråden: Två inkonklusiva svar på NIPT pga för lite DNA:
Inget av detta stämde in på mig heller!

2019-02-09 Jilka svarade i tråden: Två inkonklusiva svar på NIPT pga för lite DNA: Nej, bara att det händer, men inte ofta. De hade svårt att hitta blodgruppen också (jag är rh-neg så de ville veta hans) men det gick tillslut. Vet inte om det har ett samband. Min moderkaka var utan anmärkning när.
2019-02-09 Jilka svarade i tråden: Två inkonklusiva svar på NIPT pga för lite DNA: Min lilla födde för tre veckor sedan och verkar må alldeles bra :) jag gjorde aldrig fvp utan ett extra utmed läkare för att utesluta trisomi 13 och 18 (vilket går att göra så gott som till 100% när man.
2019-02-08 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF:
Tips: behåll tensen till förlossningen :D den var fantastisk då tyckte jag :)

Innehåll