Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Cool förälder     Good Enough    

Personlighet

Flummig     Galen     Kontrollfreak     Morgonmänniska     Optimist     Pedantisk     Social     Tänkare    

Intressen

Dator/Internet     Film/TV     Matlagning/Bakning     Musik     Psykologi     Träning    

Musik

Hip-Hop     Indie     Musikal     Pop     Rap     Reggae     RnB     Soul    

Aktivitetsflöde

2017-08-22 Kurlie svarade i tråden: Har kvinnor eller män bäst social förmåga?:
För psykologiskt väljer vi människor som påminner om oss själv.

2017-08-22 Kurlie svarade i tråden: Otrogen - men hur blir det sen?:
Hon verkar inte ha planer på att lämna sin sambo. Sen hade jag inte velat starta ett förhållande genom otrohet. Så man blir ihop, så går man isär.

2017-08-22 Kurlie svarade i tråden: Har kvinnor eller män bäst social förmåga?: Hallå, det har inget med social förmåga att göra. Män på höga positioner anställer oftast män när det gäller chefspositioner. Och orsaken till varför männen från början sitter.
2017-08-20 Kurlie svarade i tråden: Ni som varit otrogna men blivir avslöjade:
Tycker väl de flesta punkterna är bra men att bli utskälld av släkten? Nån värdighet som människa får man väl ha, snedsteg eller ej.,

2017-08-20 Kurlie svarade i tråden: otrohet ....: Han vill ju fortfarande vara otrogen med tanke på det han skickat? Han säger som han gör för du kommit på honom. Vilken jävla sits han satt dig i, gravid och allt.

Du kommer nog aldrig kunna lita på honom igen.
2017-08-20 Kurlie svarade i tråden: Nervryckningar & ångest: Jag hade mycket myrkrypningar och ibland ryckningar efter min senaste graviditet och jag hade mycket ångest. De försvann när jag började må bättre samt försökte inte oroa mig så mycket över dem.
2017-08-20 Kurlie svarade i tråden: vad tycker ni?: Är pappan hemma med farmor så kör på! Annars hade jag personligen inte gjort det. Även om bebisen träffat farmor och skulle känna igen henne blir hon kanske orolig om både mamma och pappa är borta.
2017-08-20 Kurlie svarade i tråden: Barn som far illa: Nu vet jag inte hur fort soc agerar eller om de ens tar barn innan utredning är gjord men kontakta skolan och försök tillsammans göra en anmälan. Fruktansvärt att det finns barn som blir behandlade såhär.

Innehåll