Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

45 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-12-04 Kusinen svarade i tråden: Alvar ska bli storebror, hjälp med namn!:
Margit, inte Marhit

2018-12-04 Kusinen svarade i tråden: Alvar ska bli storebror, hjälp med namn!:
Hilding, Herman, Georg, Gunnar, Odd, Erland, Eskil, Sören, Torsten, Göte, Holger,

Maj, Bodil, Boel, Solveig, Eivor, Dagny, Viva,, Ragna, Sonja, Inga, Marhit, Tora

2018-12-04 Kusinen svarade i tråden: Julklappar till syskonbarn: Jag anser att båda varianterna är lika rättvisa eller orättvisa.

Som variant kan man också bestämma att varje barn ska ge varje kusin för en viss summa. Om summan tex är 200 får ju de som är tre syskon.
2018-12-04 Kusinen svarade i tråden: Varför är folk ofta så imponerade av någon som kan måla och teckna bra?: Jag är imponetad av alla som är duktiga på nått, i synnerhet om det är sånt som alla kan lära sig om man tränar tillräckligt mycket.

Vet inte om jag håller med om att just tecknande är så hypat.
2018-12-03 Kusinen svarade i tråden: Låna bil av sambo (ej gemensamt köp): Jag tänker som så att om han verkligen bara lånar bilen nån gång i bland borde det kunna bjudas på, under förutsättningen att det inte alltid är samma person som bjuder på allt i förhållandet.
2018-12-01 Kusinen svarade i tråden: Vad tycker ni om namnet?: Hedvig Eleonora var gift med Karl X Gustav och var drottning i sex år. Hon var också förmyndare åt så väl Karl XI och Karl XII.

Men till ts, fina namn men menar du att båda namnen ska vara tilltalsnamn? Aldeles.
2018-12-01 Kusinen svarade i tråden: Vad anser ni om namnen .....: Det är inte mina favoritnamn men ser inget konstigt med dem. Dion kan vara svårt att uttala korrekt efter att bara ha sett det skrivet men så länge uttalet sedan är enkelt för svenskspråkiga vör det väl.
2018-11-30 Kusinen svarade i tråden: Pojknamn:
Sander, Emanuel, Cornelis, Amadeus, Fabian, Erland, Ivan, Justus, Fritjof, Julian, Kasper, Valentin, Samuel, Oliver, Zacharias

2018-11-30 Kusinen svarade i tråden: Fotografi som present:
Inte större än 20x30, det blir väldigt stort om de ska ha fotot uppe.

2018-11-30 Kusinen svarade i tråden: Hur begränsa presenter till barnen från släktingar?: Ursäkta en oinsatt men snackar vi småbarn nu? Eller vilka leksaker och andra barnsaker är ekologiska? Lego, dataspel, populära figurer av olika slag,, samlarkort, brädspel och sånt finns det ekologiskt? Rättvisemärkta.

Innehåll