0 Följare 0 Följer

lillainna

Förälder & planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Igår 11:38 lillainna svarade i tråden: Hjälp mig tyda min situation!:
Okej! Tycker dock att när du träffar den nya bm på inskrivningen att du insisterar på att få iaf ta blodprov men helst ett vul för att se så allt är som det ska.

2019-07-16 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?:
Grattis! :)

2019-07-16 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?:
Haha! :) jag väntar också på rul nu, jag har den 20/8, räknar nästan dagarna :)

2019-07-15 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Bara en bebis :) tror min man skulle svimmat om det varit 2 ;) men allt såg bra ut, bebis sprattlade på och vi fick höra och se hjärtat slå, blev inte flyttad varken framåt eller bakåt så det var också.
2019-07-14 lillainna svarade i tråden: Känna fosterrörelser i v. 12?? Kan det vara så att det var det jag kände?!: Jag väntar också mitt andra barn, är i V13 och kunde svära på att jag kände bebis i morse, satt i en gungstol och då kände men det där svaga bubblet. Tycker också att det verkar tidigt men kan det.
2019-07-13 lillainna svarade i tråden: Hjälp mig tyda min situation!: Vilket jobbigt läge du är i, att bara vänta. Men tror det bästa är att du väntar tills det gått dessa 2 veckor och sen testar du igen med ett clearblue och om det nu visar positivt igen så ring bm och säg.
2019-07-12 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Med sonen så var det ju aldrig så här illa för mig med Illamåendet, så börjar också vara lite nervös att detta kanske håller i sig bra mycket längre än jag skulle vilja :/ nåja,.
2019-07-12 lillainna svarade i tråden: Kub uruselt resultat: Jag hoppas allt går bra för er, det enda jag kan säga är att i mitt landsting så erbjuder man inte kub pga att de menar att resultaten kan vara missvisande och endast oroa föräldrarna för ingenting, enligt min bm.
2019-07-12 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Vad skönt att ni såg hjärtat. :)

Nä, då är det ju lite svårt..man får bita ihop då.

Det går framåt här Illamåendet är lika illa, lerigan comp funkar med en 50/50% chans.
2019-07-02 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?:
Vi får verkligen hålla tummarna för det! Skönt att du kan få avlastning av din man. Min man har inte semester förrän i augusti så jag väntar innerligt på det.

Innehåll