0 Följare 0 Följer

lillainna

Förälder & planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Idag 13:21 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Då är det säkert på g. :)

Förutom de vanliga så märker jag av en hel del sammandragningar när jag varit igång för mycket...pratade med bm idag om det och hon tyckte jag skulle dra ner tempot lite,.
2019-10-19 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Nope, inget ännu men jag skulle inte oroa mig.. När jag väntade sonen fick jag inte det förrän runt v 30 eller så, och jag hade bra med mjölk så det kommer.. Kännerdock hur ömma och spända brösten.
2019-09-27 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?:
Mysigt när båda får vara med och känna! :)

2019-09-25 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Jag vet! Känns som att det var igår man plussade ju! :) snart kommer som och man får njuta av bebis bubblan :)

Jo, fogarna gör set inte lätt för en och lättare lär det inte bli ju större man blir :/ jag.
2019-09-24 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Här går det franmåt, magen är stor och bebis är väldigt aktiv, känner massa sparkar till och med maken har känt nån enstaka gång från och med förra veckan :) är så mysigt när.
2019-09-23 lillainna svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:
Jag beklagar! Jag höll verkligen tummarna för er och hoppades att det skulle gå vägen nu.

2019-09-23 lillainna svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:
Har hållit tummarna för dig. Hur har det gått? :)

2019-09-06 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Ja, blir ju lätt så när man har barn sen tidigare.. Har också massor med kläder så bebis behöver egentligen inga mer men skulle det bli en tjej så kan ju mått flickigare vara kul att köpa, en klänning.
2019-09-05 lillainna svarade i tråden: Slempropp i vecka 7?! Varning för bild:
Har haft såna där flytningar av och på under graviditeten och jag är i v21, kollade med bm när jag var på inskrivning och hon sa att det är fullt normalt.

2019-09-05 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Det var en bestämd liten bebis :) jag har bara testat ringttestet, man lär ju inte veta helt säkert om ann inte gör ett till ul eller när bebis kommer, men som du säger, huvudsaken är att bebis är frisk :) men.

Innehåll